Γνωρίστε Τoν Δημήτρη, Τoν Σύμβουλο Μας
Γεια, είμαι ο Δημήτρης !
Gold Consultant

Ονομάζομαι Δημήτρης Φωτίου και η σχέση μου με τη The 1:1 Diet ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2020, όταν άρχισα την The 1:1 Diet σαν πελάτης, αφού είχα φτάσει πλέον τα 150kg. Εκτός από τα θέματα υγείας που με ταλαιπωρούσαν, όπως για παράδειγμα η αρτηριακή πίεση και οι καρδιολογικές παθήσεις, είχα και τα τραύματα της ψυχής. Οι φράσεις του τύπου "τι νούμερο σουτιέν φοράς;", "έχεις πιο μεγάλο στήθος ακόμη και από γυναίκα!", φράσεις που δεν θα ξεχάσω ποτέ, ηχούν ακόμη κάποιες φορές στα αυτιά μου.

Όμως, όλες αυτές οι δυσκολίες ήταν και η αφορμή για να ξεκινήσω αυτό το υπέροχο ταξίδι της μεταμόρφωσής μου, με τη Σύμβουλό μου, την οποία υπερευχαριστώ. Έχοντας πετύχει τον στόχο μου, και έχοντας απαλλαγεί από 62 ολόκληρα κιλά, το Μάϊο του 2022 έλαβα μέρος στο διαγωνισμό “Slimmer of the Year 2022”, τον οποίο και κέρδισα. Το ταξίδι όμως δεν σταμάτησε εκεί. Τον Σεπτέμβριο του 2022 εκπροσώπησα την Κύπρο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό "International Slimmer of the Year 2022" στην Αγγλία και ανακηρύχθηκα ο μεγάλος νικητής!

Μετά από αυτό το μεγάλο ταξίδι επιτυχίας, τελικός προορισμός για ΄μένα, ήταν μόνο ένας∙ να γίνω πλέον Σύμβουλος της The 1:1 Diet. Με το δικό μου παράδειγμα, έχω σαν στόχο να εμπνεύσω και να βοηθήσω ανθρώπους εκεί έξω που βρίσκονται στην ίδια θέση που υπήρξα εγώ κάποτε. Ελάτε μαζί μου να γίνουμε μια γροθιά και να αποδείξουμε σε όλους πως όταν υπάρχει θέληση όλα γίνονται. Όπως τα κατάφερα εγώ, μπορείτε κι εσείς να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας στην καλύτερη εκδοχή του.

Σας περιμένω λοιπόν!

Όπως είπε και ο αείμνηστος Νίκος Καζαντζάκης "η ζωή δεν είναι πρόβα αλλά πρεμιέρα". Θέληση, εμπιστοσύνη και αγάπη για τον εαυτό σας, αυτά μόνο χρειάζονται για να καθορίσουμε μαζί το καλύτερο ταξίδι της ζωής σας. Και μαντέψτε! Ο μόνος νικητής θα είστε εσείς!

Γλώσσα Επικοινωνίας

Αγγλικά, Ελληνικά

Ωράριο

Δευτέρα - Παρασκευή : 15:00 - 20:00 μόνο με ραντεβού

Σάββατο: 08:00 - 16:00 μόνο με ραντεβού

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.

elEL