Γνωρίστε Την Bonnie, Την Σύμβουλο Μας
Γεια, είμαι η Bonnie!
Bronze Consultant

Είμαι η Bonnie Toward και είμαι ειδική διατροφολόγος, γυμνάστρια, ρεφλεξολόγος και μασέρ. Στόχος μου είναι να ενσωματώσω ένα ασφαλές, αξιόπιστο και καλά ερευνημένο πρόγραμμα απώλειας βάρους στις υπηρεσίες που προσφέρω στο Studio Health & Fitness μου. Η 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan.έχει αποδειχθεί ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα για μένα. Είμαι καθησυχασμένη, γνωρίζοντας ότι έχω μια φανταστική ομάδα επαγγελματιών πίσω μου, με αυτό το τρόπο είμαι σε θέση να βοηθώ ανθρώπους να φτάσουν τους στόχους της απώλειας βάρους τους.

Η ομάδα Ιατρών και άλλων επαγγελματιών υγείας της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan. είναι πάντα έτοιμη να μας υποστηρίξει για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να σας υποστηρίξουμε 100%. Είμαι αφοσιωμένη και παθιασμένη με το να βοηθήσω τους ανθρώπους να αποκτήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και η Cambridge μου δίνει τη δυνατότητα να το κάνω αυτό. Είχα πολλά χρόνια εμπειρίας στον επαγγελματικό τομέα της υγείας και της γυμναστικής, αλλά τώρα, καθώς η παχυσαρκία γίνεται όλο και μεγαλύτερο πρόβλημα στην κοινωνία μας, οι άνθρωποι πρέπει να είναι σε θέση να στραφούν σε κάποιον που μπορούν να εμπιστευτούν για να τους βοηθήσει να κάνουν τις σωστές επιλογές για την υγεία τους.

Θα είμαι δίπλα σας στο ταξίδι απώλειας βάρους σας για να εξασφαλίσω ότι θα είναι ευχάριστο, αφού για μένα η υγεία σας είναι εξίσου σημαντική με τη δική μου!

Γλώσσα Επικοινωνίας

Αγγλικά

Ωράριο

Δευτέρα-Σάββατο: 8:30-19:30

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου