Γνωρίστε Την Χρυστάλλα, Την Σύμβουλο Μας.
Γειά σας, Είμαι η Χρυστάλλα!
Consultant

Η απόφασή μου να γίνω Σύμβουλος της The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, προέκυψε από το πάθος μου να βοηθάω ανθρώπους να ανακαλύψουν τον ιδανικό τους εαυτό. Τα προϊόντα της The 1:1 Diet είναι το κλειδί για την υγιή απώλεια βάρους, αλλά για μένα, το πραγματικό μυστικό είναι η σχέση που αναπτύσσουν οι Σύμβουλοι με τους πελάτες τους.

Η ζωή μου, με έχει διδάξει ότι κάθε άτομο είναι μοναδικό. Με βάση αυτήν τη φιλοσοφία, συνεργαζόμαστε για να θέσουμε κοινούς στόχους. Είμαι εδώ για καθοδήγηση, στήριξη και για να σου δείξω ότι το όνειρο για ιδανικό σώμα δεν είναι απλά όνειρο. Είναι εφικτό, και μπορείς και εσύ να το πετύχεις με θέληση.

Με τη The 1:1 Diet, κατάφερα κι εγώ προσωπικά να χάσω τα περιττά κιλά μου, μετά την εγκυμοσύνη μου, μέσα από ένα όμορφο και ευχάριστο ταξίδι, παρέα με τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων της 1:1 Diet και την καθοδήγηση της δικής μου Συμβούλου. Έτσι, κατάφερα να μπω ξανά στα αγαπημένα μου ρούχα.

Αν θέλεις να επιστρέψεις και εσύ στα αγαπημένα σου ρούχα, να μειώσεις τα πιθανά προβλήματα υγείας ή απλά να ανακαλύψεις τον καλύτερό σου εαυτό, είμαι εδώ για να σε βοηθήσω. Ας κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι επιτυχίας πραγματικότητα!

Εάν έχεις οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλεις να συζητήσουμε τους στόχους σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου. Είμαι εδώ για εσένα, μία προς έναν!

Γλώσσα Επικοινωνίας

Αγγλικά, Ελληνικά

Ωράριο

Δευτέρα-Παρασκευή: 17:00-21:00

Σάββατο: 8:00-14:00

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.

elEL