Γνωρίστε Την Δήμητρα, Την Σύμβουλο Μας
Γειά σας, Είμαι η Δήμητρα!
Consultant

Πώς ξεκίνησε το ταξίδι μου στην Cambridge Weight Plan!

Η πρώτη μου επαφή με την 1ꓽ1 Diet by Cambridge Weight Plan, έγινε μέσω του συζύγου μου. Είναι λάτρης του φαγητού και λόγω υπερκατανάλωσης, κατέληξε παχύσαρκος. Έτσι, χρειάστηκε να χάσει 25 κιλά για την προσωπική του υγεία. Αναλάβαμε, λοιπόν, μαζί, αυτή την πρόκληση και μάλιστα με επιτυχία, αφού ήταν αποφασιστικός και ακολουθούσε όλες τις συμβουλές της Συμβούλου του. Η εύκολη κούραση, το υπερβολικό ροχαλητό τις νύχτες και τα μεγάλα μεγέθη ρούχων έγιναν παρελθόν. Άλλαξε η ζωή του ριζικά.

Αφού είδα το αποτέλεσμα, προέτρεψα και την μητέρα μου να γνωρίσει την 1ꓽ1 Diet. Χρειαζόταν άμεσα να χάσει βάρος γιατί αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα οστεοαρθρίτιδας ιδιαίτερα στο αριστερό της γόνατο, με αποτέλεσμα να χρειάζεται χειρουργική επέμβαση. Λόγω, όμως, του νεαρού της ηλικίας της , οι γιατροί την απέτρεψαν από το να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Έτσι, ακολουθώντας την 1ꓽ1 Diet έχασε 15 κιλά και πλέον περπατάει κανονικά! Ο πόνος έχει μειωθεί σημαντικά και το πρόβλημα, αν και υπάρχει, δεν δυσκολεύει σε τόσο μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά της.

Γι αυτό, σας προκαλώ να σκεφτείτε και έπειτα να θέσετε τους δικούς σας προσωπικούς στόχους! Να πιστέψετε στον εαυτό σας και να πείτε μπορώ ǃǃǃ Εγώ είμαι εδώ και θα είμαι δίπλα σας σε ό,τι κι αν χρειαστείτε, μέσα στο ταξίδι μας με προορισμό την δική σας προσωπική επιτυχία !ǃǃ 

Μαζί, θα τα καταφέρουμεǃǃǃ

Γλώσσα Επικοινωνίας

Αγγλικά, Ελληνικά

Ωράριο

Δευτέρα-Παρασκεύη 10:00-13:00 & 15:00-18:00

Σάββατo 10:00-13:00

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου