Γνωρίστε Την Έλενα, Την Σύμβουλο Μας
Γειά σας, Είμαι η Έλενα!
Silver Consultant

Το ταξίδι μου με τη The 1: 1 Diet ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια, όταν εγώ και ο σύζυγός μου προσπαθούσαμε να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος πριν από το γάμο μας.

Προσπαθήσαμε να χάσουμε βάρος με πολλές δίαιτες, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν ικανοποιητικά. Τότε ακούσαμε για τη διατροφή 1: 1 και αποφασίσαμε να τη δοκιμάσουμε. Ο σύζυγός μου κατάφερε να χάσει 25 κιλά και η μεταμόρφωση του ήταν απίστευτη. Εγώ κατάφερα να χάσω τα κιλά που πήρα στην εγκυμοσύνη. Τώρα μπορούμε να παίζουμε με το μωρό μας, έχουμε περισσότερη ενέργεια, αθλούμαστε, και έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση .

Μετά από την επιτυχημένη απώλεια των περιττών κιλών μου και του συζύγου μου αποφάσισα να γίνω και εγώ σύμβουλος για να βοηθήσω με τη σειρά μου τους ανθρώπους να φτάσουν στη καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, να ανακτήσουν τη χαμένη αυτοπεποίθηση τους και επίσης να τους ενθαρρύνω βοηθώντας τους να ακολουθούν μια πιο υγιεινή διατροφή.

Βρίσκομαι στο Επισκοπειό (κοντά στην Ρώσσικη Εκκλησία) και στο Μαρκί. Παρέχω επίσης υπηρεσία παράδοσης προιόντων και online ραντεβού εάν το πρόγραμμα σας είναι βαρυφορτωμένο.

Γλώσσα Επικοινωνίας

Αγγλικά, Ελληνικά, Γαλλικά

Ωράριο

Δευτέρα-Σάββατο: 8:00-18:30

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.