Γνωρίστε Την Εύη, Την Σύμβουλο Μας
Γεια, είμαι η Εύη!
Bronze Consultant

Ονομάζομαι Εύη Λοϊζου και είμαι σύμβουλος της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan.

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια υπήρξα υπέρβαρη με αποτέλεσμα να νιώθω άβολα με τον εαυτό μου, να μην μπορώ να με κοιτάξω στον καθρέφτη, να είμαι συνέχεια σε κόπωση και πολλές φορές σε κατάθλιψη.

Είχα σταματήσει να πιστεύω ότι θα καταφέρω να χάσω βάρος αφού είμαι ένα άτομο που παρατούσα οποιαδήποτε δίαιτα ξεκινούσα να κάνω μέσα σε μερικές εβδομάδες.

Μέχρι που αποφάσισα να ακολουθήσω την 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan. Είχα μια υπέροχη σύμβουλο που δεν με άφησε ποτέ να ξεφύγω από το στόχο μου και ήταν πάντα δίπλα μου σε όλη τη διαδικασία.

Κατάφερα μέσα σε τέσσερις μόλις μήνες να χάσω 30 κιλά και να ξαναβρώ επιτέλους τον εαυτό μου. Έχω ξαναβρεί την αυτοπεποίθεσή μου, αισθάνομαι πιο υγιής και πιο ενεργητική. Έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια που τελίωσα την 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan και παραμένω ακόμα στα ίδια κιλά.

Γι 'αυτό αποφάσισα να γίνω Σύμβουλος της Διατροφής 1: 1 από το Cambridge Weight Plan, για να βοηθήσω άλλους ανθρώπους να χάσουν βάρος και να βελτιώσουν τη σωματική και ψυχική τους κατάσταση.

Γλώσσα Επικοινωνίας

Αγγλικά, Ελληνικά

Ωράριο

Δευτέρα - Σάββατο: Ευέλικτο Ωράριο

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Location(s)

Please click on ‘View larger map’ for directions to the location.