Γνωρίστε την Κάλια, τη Σύμβουλο μας.
Γεια, είμαι η Κάλια!
Consultant

Ως πτυχιούχος γυμνάστρια (Physical Educator) και Διατροφική Θεραπεύτρια (IICT), η επαγγελματική μου περιέργεια και ο ενθουσιασμός μου με ώθησαν να αναζητήσω τις πιο αποτελεσματικές μεθοδολογίες για την επίτευξη των στόχων μου.

Η επαγγελματική μου ενασχόληση στο χώρο της διατροφής και της άσκησης με ώθησε στην έρευνα καινοτόμων και αξιόπιστων μεθόδων που θα υποστηρίξουν τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι, με στόχο να αποκτήσουν και να διατηρήσουν την υγεία και την ευεξία τους.

Αυτός λοιπόν είναι ο κύριος λόγος που αποφάσισα να γίνω Σύμβουλος της The 1:1 Diet, μιας αξιόλογης εταιρείας από όλες τις απόψεις!

Ένας από τους μεγαλύτερους μου στόχους ως επαγγελματίας αλλά και ως άνθρωπος, είναι να συμβάλω στη μείωση της παχυσαρκίας, να βοηθήσω δηλαδή τους συνανθρώπους μου να βελτιώσουν τη συνολική τους υγεία, μέσα από την απώλεια βάρους και την απόκτηση του σώματος που τους προσφέρει καλή υγεία και θετική ψυχολογία.

Μέσω της The 1:1 Diet αισθάνομαι δυνατή και ασφαλής να πετύχω το στόχο μου.

Πέραν του επαγγελματικού μου background και των γνώσεων μου, η αγάπη μου προς τον άνθρωπο, η εν συναίσθηση, η ευγένεια, η υποστηρικτικότητα, η θετικότητα και η φιλικότητα μου ως χαρακτήρας πιστεύω ότι αποτελούν θετικά στοιχεία στο να επιλέξει κάποιος να συνεργαστεί μαζί μου στο ταξίδι του, ώστε να κερδίσει ξανά τη ζωή του.

Γλώσσα Επικοινωνίας

Αγγλικά, Ελληνικά

Ωράριο

Με ραντεβού

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Location(s)

Please click on ‘View larger map’ for directions to the location.