Γνωρίστε Την Μαρία, Την Σύμβουλο Μας
Γεια, είμαι η Μαρία!
Consultant

Εγώ και ο άντρας μου κάναμε πολλές δίαιτες στην ζωή μας και ποτέ δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Μια μέρα ακούσαμε για την 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan και κλείσαμε αμέσως ραντεβού. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, η σύμβουλος μας έκανε να νιώσουμε σιγουριά και ότι για πρώτη φορά στην ζωή μας θα κάναμε κάτι που θα άξιζε την προσπάθεια.

Τα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εβδομάδα ήταν καταπληκτικά και δεν νιώσαμε ούτε για μια στιγμή την αίσθηση της εξαντλητικής δίαιτας και της κόπωσης. Το μικρό αρχικό αίσθημα πείνας κράτησε μόνο για τις πρώτες μέρες αλλά μετά υποχώρησε. Σε διάστημα 2 μηνών περίπου ο άντρας μου έχασε 20 κιλά και εγώ 15, αλλά για εμένα η προσπάθεια έπρεπε να σταματήσει γιατί είχα μια ευχάριστη έκπληξη. Έμεινα έγκυος!

Τώρα που γέννησα ξέρω πλέον πως θα χάσω εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τα κιλά της εγκυμοσύνης. Είμαι πλέον στην θέση να καταλάβω και να βοηθήσω και άλλους συνανθρώπους μου που χρειάζονται να χάσουν κιλά είτε λόγω υγείας είτε για λόγους αισθητικής και για αυτό έγινα και εγώ μέλος της οικογένειας της The 1:1 Diet.

Σας περιμένω για να ξεκινήσουμε μαζί το ταξίδι για το υγιές και όμορφο σώμα που πάντα ονειρευόσασταν.

Γλώσσα Επικοινωνίας

Ελληνικά

Ωράριο

Δευτέρα-Τετάρτη: 9:00-19:30

Παρασκευή & Σάββατο: 9:00-19:30

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.