Γνωρίστε Την Όλγα, Την Σύμβουλο Μας

Γεια, είμαι η Όλγα!

Diamond Elite Consultant

Αυτό που με οδήγησε στο να γίνω σύμβουλος της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan είναι η ευκαιρία που μου δίνεται μέσα από αυτή την διαδικασία, να βοηθώ και να στηρίζω άτομα όλων των ηλικιών να μεταμορφώνουν το σώμα τους και να κατακτούν τον ιδανικό τους εαυτό. Τα προϊόντα της δίαιτας 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan είναι ένα σημαντικό κλειδί για την απώλεια του περιττού σας βάρους. Επιπρόσθετα, όμως, το μυστικό της επιτυχίας μας είναι η σχέση που αναπτύσσει ο πελάτης μας με την σύμβουλο του. Η μέχρι τώρα διαδρομή μου με έχει κάνει να ζήσω μικρά αλλά και μεγάλα ¨θαύματα¨ από τα άτομα που με έχουν επιλέξει σαν σύμβουλό τους . Έχω δει και πλέον μπορώ να πω με σιγουριά, ότι το ιδανικό σώμα που ονειρεύονται δεν είναι απλά ένα όνειρο αλλά μπορεί να γίνει πραγματικότητα, φτάνει να το θελήσουν!

Η σχέση μου με τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται δεν είναι απλά πελατειακή αλλά βασίζεται στην εμπιστοσύνη, στην κατανόηση και στην ψυχολογική στήριξη. Η φιλοσοφία μου είναι καθαρά ανθρωποκεντρική, αφού ο κάθε ένας από εσάς είναι ξεχωριστός και μοναδικός. Με γνώμονα την μοναδικότητα και την διαφορετικότητα σας, αφουγκράζομαι τις ανάγκες και τις ανησυχίες σας και μαζί βάζουμε τους στόχους μας! Η καθοδήγηση και η στήριξη από μέρους μου, σε συνδυασμό με την δική σας αποφασιστικότητα και θέληση, οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, στον ιδανικό εαυτό σας. Η δική μου επιβράβευση, είναι η επίτευξη των δικών σας στόχων!

Αν θες και εσύ να μπεις ξανά στα αγαπημένα σου ρούχα, να μειώσεις (πιθανά) προβλήματα υγείας ή να κερδίσεις πίσω την χαμένη σου αυτοπεποίθηση, μπορείς. Γίνε αυτό που ονειρεύεσαι, μην το θαυμάζεις μόνο!

Γλώσσα Επικοινωνίας

Αγγλικά, Ελληνικά

Ωράριο

 Δευτέρα-Παρασκευή 8:00 – 19:30

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

99209333

Στείλτε μου Email στο

olga.assiotou@yahoo.com

Aκολουθήστε με στα social media​