Αντρέας Σωκράτους

Είμαι 49 ετών και παντρεμένος πατέρας με 6 υπέροχα παιδιά. Εργάζομαι στην Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών και στον ελεύθερό μου χρόνο, μου αρέσει να πηγαίνω για βόλτες στην ύπαιθρο με τα σκυλιά μου.

Τον τελευταίο καιρό, όμως, όταν έπαιρνα τα σκυλιά μου βόλτα, κουραζόμουνα πολύ εύκολα και οι βόλτες μας έγιναν πιο σπάνιες και πιο σύντομες, λόγω της μειωμένης αντοχής μου. Επίσης, δεν ήμουν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, καθώς αρκετά άτομα με κοροϊδεύαν για το βάρος μου και την εμφάνισή μου γενικότερα.

Αυτό ήταν το τελικό κτύπημα. Αποφάσισα να ακολουθήσω τη Cambridge Weight Plan και τη εκπομπή στο Sigma TV ''Success Story'' εκεί γνώρισα και τη Συμβουλό μου τη Natalie Savchenko.
Natalie Savchenko.

Τώρα, έχοντας χάσει 35 κιλά, τα προβλήματα υγείας που είχα με το σπόνδυλο μου και τα γόνατα μου βελτιωθήκαν δραστικά. Η πιεσή μου είναι σε φυσιολογικά επίπεδα και γενικά νιώθω υπέροχα με τη νέα μου εμφάνιση! Η γυναίκα μου σταμάτησε να παραπονιέται ότι ροχαλίζω και βελτιώθηκε η ποιότητα ζωής μου .

elEL