Τα Βήματα

Ας ρίξουμε μια ματιά στο Πρόγραμμα

Κάθε βήμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τον στόχο σας. Θα συνεργαστείτε με τον Σύμβουλο σας για να προσαρμόσετε το πρόγραμμα έτσι ώστε να εντάσσεται ομαλά στη ζωή σας. 

Υπάρχουν 6 βήματα, αλλά μπορείτε να ξεκινήσετε από όποιο βήμα επιλέξετε,ώστε να μπορείτε να διακυμαίνεστε μέσα από αυτά, ή να τα προσπερνάτε! Ο σύμβουλός σας θα θέσει ατομικούς στόχους και θα τους εξατομικεύσει για να σας ταιριάζουν, ενώ παράλληλα θα παραμείνουν διατροφικά πλήρεις για να διατηρήσετε την ισορροπία σας.

watch-now-gr

Παρακολουθήστε πώς λειτουργεί το Πρόγραμμα

watch-now-en

Πώς θα είναι;

Τα Βήματα

Ακόμα διψάτε για περισσότερες πληροφορίες;

Η επιστήμη πίσω από τη The 1:1 Diet – πώς λειτουργεί ακριβώς.

Εδώ ακριβώς μπαίνει το επιστημονικό κομμάτι που αφορά τη διατροφή The 1:1 Diet . Οι Σύμβουλοι, τα Προϊόντα και το Πρόγραμμα.

Υποστήριξη από έρευνα

Η διατροφή The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan έχει αποδειχθεί με επιστημονική έρευνα ότι είναι ασφαλής και αποτελεσματική. Δείτε τις μελέτες εδώ!

Η ποικιλία μας από γεύματα, σεϊκς και σνακς

Έχουμε μία τεράστια ποικιλία απολαυστικών γευμάτων, σεϊκς, μπάρες, σούπες, smoothies και σνακς που ταιριάζουν με όλες τις προτιμήσεις.

Βήμα 1

Αυτό το βήμα είναι γνωστό ως Προετοιμασία. Για τρεις ημέρες πριν αρχίσετε το πρόγραμμα σας, θα πρέπει να μειώσετε το μέγεθος των μερίδων σας, να καταναλώνετε μόνο πρωτεΐνη και λαχανικά και να περιοριστείτε στις 1000 θερμίδες. Αυτό γίνεται για να προετοιμαστεί το σώμα σας για να ακολουθήσει τη δίαιτα και σας βοηθά να προσαρμοστείτε σε ένα πρόγραμμα χαμηλών θερμίδων.

Βήμα 2

This is the first step that mixes Cambridge Weight Plan meal replacement products with everyday food.  Your daily allowance will include 3 Cambridge Weight Plan products and a 200kcal meal.

Βήμα 3

Εδώ, έχετε ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία – επιλέξτε δύο προϊόντα The 1:1 Diet μαζί με πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο! 

Για λίγη έμπνευση και για συνταγές, δείτε το Blog μας ή μιλήστε με τον Σύμβουλό σας που θα σας εκπλήξει με τις ιδέες του για νόστιμες συνταγές!

Βήμα 4

Εάν είστε ενεργητικό άτομο (με μια πολυάσχολη ζωή, βαρυφορτωμένη δουλειά ή είστε μανιακοί με τη γυμναστική) τότε λίγες περισσότερες θερμίδες ίσως να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. 

Εδώ θα συνεχίσετε να παίρνετε ορισμένα προϊόντα The 1:1 Diet, το γεύμα και το δείπνο σας, καθώς και ένα επιπλέον σνακ – ζήτω! Ο Σύμβουλος σας θα συνεχίσει να σας υποστηρίζει, για να σας βοηθήσει να παραμείνετε σταθεροί στο στόχο σας.

Βήμα 5

Αυτό το βήμα είναι εξαιρετικά σημαντικό – εδώ θα μάθετε να ελέγχετε τη μερίδα σας και πώς να κάνετε τις σωστές διατροφικές επιλογές που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το βάρος σας. Θα συνεχίσετε να μαγειρεύετε το φαγητό σας με υγιεινό τρόπο ενώ θα παίρνετε ακόμα ένα από τα νόστιμα προϊόντα The 1:1 Diet σας στη διάρκεια της ημέρας.

Βήμα 6

Αυτό το βήμα αφορά αποκλειστικά τη συντήρηση. Ο Σύμβουλος σας θα είναι ακόμα εκεί, μαζί σας, ακόμη και με τον νέο, υγιή και ενεργό τρόπο ζωής σας. Ίσως χρειαστείτε μία κουβεντούλα που και που και μια υπενθύμιση για το πόσο κόπο έχετε κάνει και πόσο λαμπεροί είστε τώρα! Είναι πάντα καλή ιδέα να έχετε ένα προϊόν μαζί σας, μία μπάρα στην τσάντα σας, ή ένα πακέτο μπουκίτσες The 1:1 Diet στο συρτάρι σας, ώστε να έχετε πάντα κάτι πρόχειρα. Συγχαρητήρια για τον καινούριο σας εαυτό!