Συχνές Ερωτήσεις

Γενικές Συχνές Ερωτήσεις

Είναι απλό ... είμαστε εμείς!

Η Cambridge Diet ήταν η εμπορική επωνυμία μας πολύ παλιά, όταν ξεκινήσαμε για πρώτη φορά το 1984. Μπορεί να μας γνωρίζετε και ως Cambridge Weight Plan. Πέρυσι αλλάξαμε την εμπορική μας επωνυμία σε στο The 1: 1 Diet by Cambridge Weight Plan. Ενώ έχουμε αλλάξει όνομα, γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να μας ψάχνουν και να αναφέρονται σε εμάς ως Cambridge Diet.

Είμαστε διαφορετικοί από ότι την δεκαετία του '80, αλλά μόνο επειδή έχουμε κάνει άλματα, φτάνοντας σε μια τεράστια, συνεχώς εξελισσόμενη σειρά προϊόντων και ένα φανταστικό νέο εμπορικό σήμα. Έχουμε ακόμα τα ευέλικτα Βήματα μας και τους σούπερ-υποστηρικτικούς Συμβούλους που είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας, μεγάλους ή μικρούς, για απώλεια βάρους!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Απλά δείτε πώς λειτουργεί, το blog μας για σούπερ νόστιμες συνταγές, κόλπα για νόστιμες συνταγές και ιστορίες ατόμων που έκαναν τη δίαιτα μας, καθώς και άλλες συχνές ερωτήσεις για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες για την 1: 1 Diet by Cambridge Weight Plan.
Η διατροφή The 1:1 Diet είναι πολύ πιο ευέλικτη από άλλα σχέδια απώλειας βάρους και είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ που σας προσφέρει αποκλειστική, προσωπική, ένας προς έναν υποστήριξη από τον προσωπικό σας Σύμβουλο. Αυτό σημαίνει ότι η διατροφή σας έχει σχεδιαστεί για εσάς και μόνο για σας. Μαζί με τον Σύμβουλό σας, θα δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής το οποίο θα σας είναι εύκολο να το ακολουθήσετε, θα ταιριάζει με την καθημερινότητα σας και θα σας οδηγήσει στο αποτέλεσμα που θέλετε.
Είναι πραγματικά σημαντικό να διατηρήσετε τον οργανισμό σας ενυδατωμένο ενώ βρίσκεστε στην 1:1 Diet Συνιστούμε να πίνετε τουλάχιστον 2,25 λίτρα νερό κάθε μέρα. Η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας νερού βοηθά στη διατήρηση του όγκου του αίματός σας και αποτρέπει την αφυδάτωση. Λίγο και συχνά είναι ο καλύτερος τρόπος - προσπαθήστε να πίνετε όλη την ημέρα. Είναι πολύ πιο εύκολο από το να πίνετε 2,25 λίτρα σε μία φορά.

Drinking water is essential for a healthy body, whether you’re on a diet or not. If you’re on Meal Replacement Products and a balanced meal, it’s really, really important. The 1:1 Diet products give you balanced nutrition but in a very concentrated form. If you’re having Ready to Drink shakes, you should drink 250ml or half a pint of water with each one. Drinking lots of water will compensate for the fluid that you normally take in through food. Without it, you could become dehydrated, and that leads to headaches, dizziness, tiredness, irritability and constipation. Ugh. Pass the water.

Όχι αν αντικαθιστάτε όλα τα γεύματά σας με τα προϊόντα διατροφής 1:1 Diet . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις γεύσεις νερού μας, ή να πίνετε τσάι με βότανα και φρούτα. Αν θέλετε πολύ να πιείτε κανονικό τσάι και καφέ, αλλά δεν μπορείτε να τα πίνετε μαύρα, δοκιμάστε να τους προσθέσετε λίγο από το Βανίλια Shake μας. Θέλει κάποιος βανίλια Vanilla latté;
Όχι. Το μόνο πράγμα που έχει μεγαλύτερη πυκνότητα θερμίδων από το αλκοόλ (7 kcal ανά γραμμάριο) είναι το λίπος (9 kcal ανά γραμμάριο). Μια μέση μονάδα αλκοόλ έχει 85 θερμίδες και το αλκοόλ δεν έχει καμία σημαντική θρεπτική αξία. Μπορεί επίσης να έχει ως αποτέλεσμα να σας κάνει να νιώθετε πολύ πεινασμένοι, για να μην αναφέρουμε τη μείωση της θέλησής σας – πραγματικά το τελευταίο, πράγμα που χρειάζεστε όταν εστιάζεστε στην απώλεια βάρους.
Ναι θα νιώθεις. Η πρώτες μία δύο μέρες είναι συνήθως οι πιο δύσκολες - ίσως αισθάνεστε κουρασμένοι και σε κακή διάθεση. Μόλις το σώμα σας προσαρμοστεί στη νέα πρόσληψη θερμίδων, θα γίνουν όλα πολύ πιο εύκολα. Και μόλις αρχίσετε να βλέπετε και αισθάνεστε ότι το βάρος εξαφανίζεται, θα αρχίσετε να έχετε πολύ περισσότερο κίνητρο. Μείνετε σταθεροί.
Μέχρι πρόσφατα, υπήρχε η άποψη ότι η τσίχλα μπορούσε να αυξήσει τις λιγούρες επειδή προκαλεί τα γαστρικά υγρά, πράγμα που θα μπορούσε να προκαλέσει πείνας, γι 'αυτό συνιστούσαμε στους διαιτώμενους να αποφεύγουν την τσίχλα με το πρόγραμμα, αλλά αν κάποιος ήθελε ένα γρήγορο μάσημα τριών λεπτών δεν υπήρχε πρόβλημα.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει προκύψει ότι η τσίχλα μπορεί στην πραγματικότητα να έχει μια πολύ μικρή θετική επίδραση στην κατανάλωση ενέργειας και στη μείωση της πείνας, οπότε εφόσον η έρευνα αυτή δεν είναι οριστική και το αποτέλεσμα είναι πολύ μικρό (εάν υπάρχει) , τώρα δίνουμε το πράσινο φως στην τσίχλα χωρίς θερμίδες. Ωστόσο, ο καθένας είναι διαφορετικός, οπότε αν διαπιστώσετε ότι αυξάνει τις λιγούρες σας, αφαιρέστε την από το μενού!
Ένα από τα τεράστια οφέλη της Διατροφής της 1:1 Diet είναι ότι όλα τα τρόφιμά σας είναι διατροφικά ισορροπημένα. Κάθε προϊόν περιέχει το ένα τρίτο της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας βιταμινών, ανόργανων συστατικών και ιχνοστοιχείων, οπότε όταν παίρνετε τρία ημερησίως, παίρνετε όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε.
Η μείωση της πρόσληψης τροφής και θερμίδων θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, αλλά θα πρέπει να κάνετε όλο και πιο προσεγμένες επιλογές διατροφής καθώς μειώνετε τις θερμίδες σας, ώστε να παίρνετε αρκετά θρεπτικά συστατικά. Αν δεν είστε ειδικός στη διατροφή ή δεν κάνετε πολλή έρευνα, είναι απίθανο να μπορείτε να πάρετε όλη τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεστε με λιγότερες από 1000 kcal με συνηθισμένο φαγητό κάθε μέρα. Τα προϊόντα και το πρόγραμμα διατροφή της 1:1 Diet έχουν αποδειχθεί σε ένα ευρύ φάσμα ερευνών ότι να είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. Επιπλέον, με τη μείωση των θερμίδων μόνο δεν παίρνετε την εκπληκτική υποστήριξη ενός προς ένα.
Δεν υπάρχει ανώτατο όριο στην ηλικία ενός διαιτώμενου ατόμου. Συμβουλεύουμε όλους τους πελάτες μας να συμβουλεύονται τον προσωπικό ιατρό τους πριν ξεκινήσουν οποιοδήποτε πρόγραμμα απώλειας βάρους.
Όλοι οι έφηβοι πρέπει να ενθαρρύνονται να τρώνε σωστά και να ασκούνται τακτικά για να διατηρούν ένα υγιές βάρος. Η διατροφή 1:1 Diet δεν είναι κατάλληλη για παιδιά κάτω των 15 ετών. Διατίθεται μόνο για παιδιά άνω των 15 ετών με την έγκριση του προσωπικού ιατρού τους και την υποστήριξη του γονέα/κηδεμόνα τους που πρέπει να παρακολουθεί όλες τις συμβουλευτικές συναντήσεις. Για άτομα ηλικίας από 15 έως 18 ετών, συνιστάται συνήθως μία δομημένη διατροφή των 1000 kcal, 1200 kcal ή 1500 kcal / ημέρα. Μόνο σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να συστηθεί μία δίαιτα 810 kcal / ημέρα με την έγκριση του Π.Ι.

Yes. It’s a good idea to start reducing your food intake, particularly carbohydrates, the week before you start dieting. This will help prevent carbohydrate withdrawal headaches, which can speed up the onset of ketosis, which may reduce cravings. You should also increase the amount of water you drink to 1.7 litres (or three pints) a day. If you have ever been constipated, taking some natural fibre might help – constipation is a common side effect with Meal Replacement Products. Check with your GP if necessary.

Με τη Διατροφή 1:1 Diet;, θα αρχίσετε να σκέφτεστε μακροπρόθεσμα, από την αρχή. Στόχος μας δεν είναι μόνο να σας βοηθήσουμε να χάσετε βάρος, αλλά να το κρατήσετε για πάντα μακριά. Για μια επιτυχή μακροπρόθεσμη διαχείριση βάρους, θα χρειαστεί να κάνετε μακροπρόθεσμες και μόνιμες αλλαγές στον τρόπο ζωής και διατροφής σας. Ο Σύμβουλος σας θα σας βοηθήσει να καταλάβετε αυτές τις αλλαγές από νωρίς και θα σας υποστηρίξει στη δημιουργία μιας εντελώς νέας σχέσης με τα τρόφιμα.
Όταν φτάσετε στο επιθυμητό βάρος σας, πρέπει να διατηρήσετε τις καλές συνήθειες που έχετε αποκτήσει. Εάν επιστρέψετε στις παλιές κακές διατροφικές συνήθειες το βάρος που χάσατε θα επιστρέψει αναπόφευκτα. Ο Σύμβουλος σας θα σας βοηθήσει να βρείτε μια διατροφή και μία ρουτίνα για να διατηρήσετε το βάρος σας σταθερό.

If you are starting The 1:1 Diet on Step 2, you should only do some gentle walking for the first couple of weeks. This will allow your body to adjust to its new calorie intake. After that, you can start building more exercise into your day. How much exercise you take depends on a number of factors: your diet, any medical conditions or medication, fitness, age, lifestyle and level of current activity. Physical activity is an important part of every weight loss journey, and key to long-term weight management. If you want to do rigorous exercise at the gym or you are in training for a sports event, you need to be on a diet of 1000kcal or more.

Σε γενικές γραμμές, ναι, είναι καλό να πίνετε καφέ. Ο καφές μπορεί να επηρεάσει το σάκχαρό σας, αλλά δεν θα σας εμποδίσει να χάσετε βάρος. Στην πραγματικότητα, κάποιες έρευνες δείχνουν ακόμη ότι μπορεί να έχει κάποια ευεργετική επίδραση στο συκώτι και στο μεταβολισμό σας. Ωστόσο, προφανώς η κατανάλωση καφέ με γάλα ή / και ζάχαρη αυξάνει την πρόσληψη θερμίδων και έτσι αν σκοπεύετε να προσθέσετε γάλα ή ζάχαρη, θα πρέπει να το συζητήσετε με τον σύμβουλό σας.
If any of the following descriptions sound like you, you will NOT be able to follow The 1:1 Diet: -Your BMI is below 20 -You are under 15 years of age -You have had a heart attack or stroke in the past 3 months -You are taking prescribed monoamine oxidase inhibitor medication -You are taking anti-obesity medication -You are a substance misuser or dependent on alcohol -You are pregnant or breastfeeding, or have given birth in the past 3 months For anyone else, a Consultant is best placed to tell you if the diet is suitable.

Υποστήριξη ένας προς έναν

Κάντε κλικ στο κουμπί ‘Βρείτε έναν Σύμβουλο’, επιλέξτε την πόλη σας και θα δείτε την περιοχή μέσα στην πόλη που έχετε επιλέξει για να βρείτε τον πλησιέστερο σας Σύμβουλο. Ή ρίξτε μια ματιά στο προφίλ τους και διαβάστε την ιστορία τους. Έχουμε τόσους πολλούς Συμβούλους που έχουν την απαραίτητη εμπειρία για να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας για απώλεια βάρους. Αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε κάποιον στο μήκος κύματος σας. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα πριν κλείσετε ένα ραντεβού, μπορείτε να τους τηλεφωνήσετε, ή να τους στείλετε μήνυμα στο κινητό ή email.
Η πρώτη σας πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση μπορεί να σας φανεί λίγο αγχωτική, αλλά μην ανησυχείτε. Θα έχετε μια συνομιλία, θα γνωρίσετε ο ένας τον άλλο λίγο καλύτερα και τότε ο σύμβουλός σας θα σας ζυγίσει και θα σας μετρήσει. Στη συνέχεια, θα σας περιγράψει τις επιλογές διατροφής της 1: 1 Diet και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο εκκίνησης και το καλύτερο πρόγραμμα για εσάς. Αν θέλετε μπορείτε να πάρετε τον χρόνο σας και να το σκεφτείτε. Αν είστε πρόθυμοι να ξεκινήσετε, θα σας δώσουν ένα φυλλάδιο για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας καθώς χάνετε βάρος και θα πάρετε ή θα παραγγείλετε όλα τα προϊόντα αντικατάστασης γεύματος της 1: 1 Diet που χρειάζεστε για τις πρώτες σας μία ή δύο εβδομάδες.
Γενικά θα βλέπετε τον σύμβουλό σας μία φορά την εβδομάδα για ζύγισμα, μια ενημέρωση και για την παραγγελία των προϊόντων σας. Θα έχετε τα στοιχεία επικοινωνίας τους και θα διατηρούν τακτική επικοινωνία μαζί σας τηλεφωνικώς ή με μηνύματα. Πολλοί Σύμβουλοι χρησιμοποιούν το Facebook, το Instagram και το Twitter για να κρατάνε επαφή με τους διαιτώμενους τους. Βρίσκονται εκεί για να σας υποστηρίζουν ως οι προσωπικοί σας καθοδηγητές για την απώλειας βάρους, οπότε να είστε σίγουροι ότι στηρίζεστε σ’ αυτούς, αν τα πράγματα δυσκολέψουν στην πορεία. Ξέρουν ακριβώς πώς να σας κρατήσουν στο σωστό δρόμο προς τον στόχο σας.

Τα προϊόντα μας

Όλα τα προϊόντα διατροφής της 1: 1 Diet έχουν δημιουργηθεί από εμπειρογνώμονες διατροφολόγους και έχουν μελετηθεί από ανεξάρτητους επιστήμονες, σε πολλαπλές κλινικές δοκιμές, για να αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια τους. Παρέχουν όλες τις βιταμίνες και τα μέταλλα που χρειάζεται το σώμα σας και είναι και νόστιμα!
Σε καμία περίπτωση. Η διατροφή της 1: 1 Diet σας δίνει μια φανταστική ποικιλία προϊόντων για να διαλέξετε. Σεικς, σούπες, πόριτζ, αλμυρό ρύζι, κουσκούς και ζυμαρικά, νόστιμα Σμούθις και μπάρες με επικάλυψη γιαουρτιού ή σοκολάτας. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία και φτάνουν συνεχώς νέα προϊόντα. Ελέγξτε τα πακέτα για να βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλα για εσάς.
Θα πληρώνετε περίπου € 3,25 για κάθε γεύμα, οπότε είναι φθηνότερα από τη μέση τιμή ενός γεύματος και πολύ καλύτερα για εσάς. Εβδομαδιαία, περίπου θα πληρώνετε €68,00 με βάση 3 γεύματα την ημέρα και βεβαίως μην ξεχνάτε ότι η εβδομαδιαία συμβουλευτική συνάντηση ενός προς έναν είναι δωρεάν.

The 1:1 Diet works by balancing replacement products – shakes, soups, ready meals, bars and snacks - with normal everyday food. You can start on Step 2, which consists of three meal replacement products and a balanced meal – it makes life a lot easier because you don’t have to go food shopping nearly as much as you used to, face temptation OR count calories. Then gradually, your meal replacement products are swapped for everyday food so you can get back to normal and keep the weight off.

Όταν αναπτύχθηκε το αρχικό πρόγραμμα Cambridge Weight Plan, πραγματοποιήθηκε τεράστια έρευνα για να διασφαλιστεί ότι η δίαιτα παρέχει τη σωστή ποσότητα πρωτεϊνών και υδατανθράκων έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί η απώλεια μυϊκού ιστού που δεν περιέχει λίπος.

Πως γίνεται κάποιος σύμβουλος;

There are so many benefits that come with running your own business and being your own boss: -freedom to choose your own hours -more time to spend with your family -flexibility to take holidays when you want -earning enough to pay off debts and save for retirement -helping others feel happier and healthier
Η 1:1 Diet αποτελείται από ένα αφοσιωμένο δίκτυο συμβούλων που παρέχουν υποστήριξη, ευέλικτα σχέδια απώλειας βάρους, προϊόντα και επιχειρηματικές ευκαιρίες. Αυτό γίνεται μέσω μιας μοναδικής, προσωπικής υποστήριξης ενός προς έναν, γνωστής και ως άμεσης πώλησης και είναι ο μόνος τρόπος για τους διαιτώμενους να έχουν πρόσβαση στη διατροφή μας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις άμεσες πωλήσεις, ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα της DSA.
Το να γίνεις Σύμβουλος είναι μια πολύ απλή διαδικασία. Εάν είστε πελάτης και έχετε έναν Σύμβουλο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Σύμβουλο σας για να υποβάλετε αίτηση και ο Σύμβουλος σας θα σας υποστηρίζει σε όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσής σας. Διαφορετικά, στείλτε ένα email και το βιογραφικό σας στο info@one2onediet.com.cy. Η βασική κατάρτιση διαρκεί μόνο μία ημέρα και καλύπτει όλες τα πεδία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση. Μετά την ολοκλήρωση της ημερίδας εκπαίδευσης θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε και να πετύχετε στην αξιολόγηση διαπίστευσης προτού να μπορέσετε να αρχίσετε να βοηθάτε άλλα άτομα να χάσουν βάρος.
Η εκπαίδευση έχει ένα αρχικό κόστος € 150,00. Μόλις περάσετε την ημερίδας εκπαίδευσης και πετύχετε στη Διαπίστευση, μπορείτε να αρχίσετε να αγοράζετε προϊόντα για να προχωρήσετε στη δημιουργία της επιχείρησής σας.
Είναι η δική σας επιχείρηση - μπορείτε να επιλέξετε εσείς πόσο χρόνο θα της αφιερώσετε. Για ορισμένους Συμβούλους, είναι εργασία μερικής απασχόλησης που ταιριάζει με άλλες εργασιακές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Για άλλους, είναι μια ολοκαίνουργια σταδιοδρομία πλήρους απασχόλησης με απεριόριστες δυνατότητες κέρδους. Εξαρτάται εξ ολοκλήρου από εσάς!
Μπορείτε να εργάζεστε στην επιχείρησή σας από το σπίτι, από έναν ενοικιαζόμενο χώρο ή να πηγαίνετε να επισκέπτεστε τους πελάτες σας στο σπίτι τους - ή να συνδυάσετε και τα τρία. Το πού και πότε εργάζεστε είναι δική σας επιλογή.
Δεν είναι απαραίτητο να έχετε κάνει τη διατροφή 1:1 Diet. Πολλοί Σύμβουλοι μας είναι άνθρωποι των οποίων η ζωή έχει μεταμορφωθεί πλήρως με τη Διατροφή 1:1 Diet και θέλουν να βοηθήσουν και άλλους να έχουν την ίδια εμπειρία που άλλαξε τη δική τους ζωή. Άλλοι έχουν ως κίνητρο να κάνουν τη δική τους συνεισφορά για να καταπολεμήσουν την εθνική κρίση της παχυσαρκίας.
If you’re a people person who gets on with pretty much everyone you meet, you’ll be perfect. Great Consultants are: -Good listeners and communicators -Professional and punctual -Supportive and motivational -Confident and friendly -Interested in weight management

Ιατρικές Σ.Ε

Μην ανησυχείτε! Τα καλά νέα είναι ναι! Εάν έχετε υψηλή αρτηριακή πίεση, μπορείτε να ακολουθήσετε οποιοδήποτε βήμα, αλλά αυτό εξαρτάται από άλλα θέματα υγείας και τον τρέχοντα ΔΜΣ σας. Ο σύμβουλός σας θα σας συμβουλεύσει σχετικά με αυτό το θέμα. Συνιστάται να παρακολουθείτε τακτικά τον εαυτό σας ενώ βρίσκεστε στο Πρόγραμμα. Η φαρμακευτική αγωγή για την υπέρταση μπορεί να χρειάζεται να παρακολουθείται και να προσαρμόζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της απώλειας βάρους.
Αντιλαμβανόμαστε ότι οι διατροφικές διαταραχές μπορούν να εμφανιστούν ως αποτέλεσμα διαφόρων παραγόντων. Αν έχετε τώρα διατροφικές διαταραχές, τότε δεν μπορείτε να ξεκινήσετε τη διατροφή 1:1 Diet. Εάν έχετε ιστορικό διατροφικών διαταραχών και έχετε επιλέξει τον υπέροχο Σύμβουλο σας, ο οποίος θα είναι ο φίλος σας σε κάθε βήμα, τότε θα επικοινωνήσει με την Ιατρική ομάδα της 1:1 Diet για περαιτέρω συμβουλές καθώς η κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά.

Yes, yippee! Studies have shown that using the The 1:1 Diet meal replacement products may reduce levels of blood cholesterol.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, έχουμε μια σειρά προϊόντων χωρίς γλουτένη κατάλληλα για άτομα με κοιλιοκάκη. Δείτε το διάγραμμα Αλλεργίες, Δυσανεξία και Επιλογές ή επικοινωνήστε με τον Σύμβουλο σας της Διατροφής της 1:1 Diet για περισσότερες πληροφορίες.
Οι περισσότεροι πελάτες που υποφέρουν από κατάθλιψη μπορούν να ακολουθήσουν τη διατροφή 1:1 Diet. Απλά, ένα ψηλότερο βήμα θα ήταν πιο κατάλληλο για εσάς αλλά ο σύμβουλός σας θα σας συμβουλεύσει σε αυτό.
Δεν θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα περίπλοκα για εσάς. Οι πελάτες που έχουν διαβήτη Τύπου 1 και 2 μπορούν να ακολουθήσουν τη διατροφή 1: 1 με την υποστήριξη του γενικού ιατρού τους ή / και ειδικευμένου νοσηλευτή. Θα θέλαμε να είστε σε ένα υψηλότερο βήμα για να διασφαλίσετε ότι ο διαβήτης σας παραμένει σταθερός, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχετε κάποια καθημερινή τροφή στη διατροφή σας, έχετε μια συνομιλία με τον Σύμβουλό σας, ο οποίος θα μπορεί να σας συμβουλεύσει για ένα κατάλληλο βήμα για να ακολουθήσετε.
Ίσως να μπορείτε να ακολουθήσετε τη Διατροφή 1: 1 Diet εάν είστε σταθεροί χωρίς επιληπτικές κρίσεις ή αναπροσαρμογές φαρμάκων για τουλάχιστον έξι μήνες. Ωστόσο, έχετε πάντα τον Σύμβουλό σας, ο οποίος θα σας συμβουλεύσει για το κατάλληλο βήμα που θα πρέπει να ακολουθήσετε.
Νοιαζόμαστε πολύ για την υγεία και την ασφάλειά σας. Εάν είχατε καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών μηνών, δεν μπορείτε να ακολουθήσετε τη διατροφή 1: 1 Diet. Μετά από αυτή την περίοδο, ανάλογα με την ανάρρωσή σας, ίσως μπορέσετε να ακολουθήσετε κάποιο Βήμα της 1: 1 Diet και ο Σύμβουλος σας θα σας συμβουλέψει περαιτέρω.

If you have symptoms relating to heartburn or gastric acid and want to do Step 2, it may be helpful to take your products in half portions instead of the three full ones. The good news is that you can follow any Step.

Η δυσανεξία στη λακτόζη είναι η αδυναμία χώνευσης της λακτόζης (ζάχαρη γάλακτος) και προκαλείται από έλλειψη λακτάσης, ενός ενζύμου που απελευθερώνεται από το λεπτό έντερο και επιτρέπει στο γάλα να απορροφηθεί στην κυκλοφορία του αίματος. Ευτυχώς για εσάς, διαθέτουμε μια σειρά από προϊόντα χωρίς λακτόζη, ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε τη Διατροφή 1: 1 Diet.
Η αρθρίτιδα είναι μια εκφυλιστική ασθένεια που επηρεάζει τις αρθρώσεις. Η απώλεια βάρους θεωρείται πολύ σημαντική για τη θεραπεία της αρθρίτιδας. Ένα ελαφρύτερο σώμα επιβαρύνει λιγότερο τις αρθρώσεις και ορισμένα άτομα που κάνουν δίαιτα πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο μπορεί να χρειαστούν λιγότερα φάρμακα.

Don’t worry, it’s only The 1:1 Diet Peanut Crispy Bar that actually contains peanuts. Please note though that all other products in the The 1:1 Diet range are not made in a nut-free environment and therefore may contain nuts due to the possibility of cross contamination. The only exceptions to this are the The 1:1 Diet Ready to Drink Shakes. Please see the Allergies/Intolerances/Choices section for further information.

Μην ανησυχείτε, Η διατροφή 1: 1 Diet είναι κατάλληλη για όσους έχουν προβλήματα με την λειτουργία του θυρεοειδούς. Μιλήστε στο Σύμβουλό σας, ο οποίος θα σας συμβουλεύσει περαιτέρω.
Η κακή αναπνοή μπορεί να συμβεί και συχνά επιδεινώνεται όταν δεν πίνετε αρκετά υγρά. Αλλά έχουμε μερικές συμβουλές και κάποια κόλπα για σας! Απλώς χρησιμοποιήστε στοματικό διάλυμα, πάρτε ένα σπρέι στόματος μαζί σας ή πιείτε λίγο νερό και η αναπνοή σας σύντομα θα είναι φρέσκια και πάλι.
Αυτό σχεδόν σίγουρα οφείλεται στη μειωμένη θερμογενική δάση του σώματος στη μειωμένη πρόσληψη τροφής. Τα μεγάλα γεύματα κάνουν το σώμα να παράγει πολλή θερμότητα, ενώ τα μικρότερα γεύματα παράγουν λιγότερη θερμότητα. Τα άτομα διαφέρουν ευρέως στη θερμογενική δράση τους. Μπορεί να αισθάνεστε τα χέρια και τα πόδια σας ιδιαίτερα κρύα,μπρρρ.... αλλά αυτό είναι μια απόλυτα φυσιολογική αντίδραση. Το σώμα σας προσπαθεί απλά να διατηρήσει τη θερμοκρασία του και την ενέργεια του λόγω της μειωμένης πρόσληψης θερμίδων. Άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν την παραγωγή θερμότητας του σώματος είναι η ελαφρά μείωση του μεταβολικού ρυθμού, η οποία συμβαίνει πάντα κατά τη διάρκεια της απώλειας βάρους και, φυσικά, η απώλεια του μονωτικού λίπους! Μην ανησυχείτε όμως, εάν είστε ευαίσθητοι στο κρύο προσπαθήστε να κινείστε λίγο περισσότερο και να ντύνεστε ζεστά – τα πολλά ελαφρά στρώματα ρούχων είναι πιο αποτελεσματικά από ένα μόνο βαρύ στρώμα.

Less frequent bowel movements may occur because The 1:1 Diet products are not as bulky as normal food. But to tackle this, keep well hydrated and drink at least 2.25 litres/ 4 pints of fluid daily in addition to the water used to mix your products. If you have previously suffered with constipation, let your Consultant know before you start. We’ve got you covered, The 1:1 Diet Fibre can be added to your shakes from day one and this may help avoid constipation. Less frequent bowel movements may occur because The 1:1 Diet products are not as bulky as normal food. To combat this, keep well hydrated and drink at least 2.25 litres/ 4 pints of fluid daily in addition to the water used to mix your products. If you have previously suffered with constipation, let your Consultant know before you start. Adding Cambridge Fibre to your shakes from day one may help avoid constipation.

Μπορεί να έχετε κάποιες κράμπες στα πόδια στα αρχικά στάδια του Βήματος 1. Προκαλούνται από την αυξημένη κίνηση υγρών στους ιστούς του σώματος καθώς μετατοπίζεται το νερό και αλλάζουν τα επίπεδα νατρίου στον οργανισμό σας. Αν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε πρόβλημα, παρακαλούμε συμβουλευτείτε το γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας. Μην ξεχνάτε ότι ο Σύμβουλος σας μπορεί να σας συμβουλέψει περαιτέρω σχετικά με αυτό το ζήτημα.
Λυπούμαστε για αυτό, αλλά μην ανησυχείτε, αυτό είναι συνήθως ένα μικρό πρόβλημα και διαρκεί για πολύ λίγο. Μερικοί άνθρωποι δεν είναι συνηθισμένοι στο περιεχόμενο των μετάλλων στα προϊόντα διατροφής 1: 1 Diet. Ως εκ τούτου, είναι καλή ιδέα να πίνετε ένα ποτήρι νερό επιπλέον μαζί με κάθε προϊόν διατροφής 1: 1 Diet. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές: Πάρτε τα προϊόντα διατροφής 1: 1 Diet σε μισές μερίδες (6/8 μισές μερίδες ημερησίως, αντί 3/4 πλήρεις μερίδες) αρχικά για να αραιωθεί η πρόσληψη μετάλλων. Μια άλλη πιθανή αιτία συνεχούς διάρροιας είναι η δυσανεξία στη λακτόζη. Μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να αφομοιώσουν τη λακτόζη στα γαλακτοκομικά προϊόντα και μπορεί να έχουν διάρροια. Για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα αποκλειστείτε από τη διατροφή, έχουμε μια σειρά από προϊόντα χωρίς λακτόζη που θα μπορούσατε να πάρετε. Εάν η διάρροια, διήρκεσε περισσότερο από τις πρώτες ημέρες του Προγράμματος, θα πρέπει να ζητήσετε ιατρική συμβουλή από τον προσωπικό ιατρό σας.
Η τριχόπτωση μπορεί να έχει σχέση με την απώλεια βάρους. Η αραίωση των μαλλιών και η τριχόπτωση μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια και μερικές φορές μετά τη φάση απώλειας του βάρους. Αλλά η απώλεια βάρους δεν είναι ο μόνος λόγος για την αραίωση των μαλλιών και γι 'αυτό σας συνιστούμε να ζητήσετε ιατρική συμβουλή από τον ΠΙ σας εάν ανησυχείτε.
Τα επίπεδα ορμονών αυξομειώνονται όταν υπάρχουν αλλαγές στο βάρος - ιδιαίτερα στις γυναίκες. Η γρήγορη απώλεια βάρους μπορεί να επηρεάσει προσωρινά τον εμμηνορροϊκό κύκλο. Ωστόσο, η ωορρηξία δεν διακόπτεται. Για να μιλήσουμε με λεπτομέρειες, στις περισσότερες περιπτώσεις ο εμμηνορροϊκός κύκλος παραμένει αμετάβλητος, αλλά για μερικές γυναίκες μπορεί να εμφανισθεί αιμορραγία ή πιο έντονη περίοδος. Άλλες γυναίκες μπορεί να διαπιστώσουν ότι οι περίοδοι τους σταματούν για λίγο. Η γονιμότητα μπορεί επίσης να επηρεαστεί και μη αναμενόμενες εγκυμοσύνες έχουν επίσης συμβεί, επομένως εάν προσπαθήσατε ανεπιτυχώς να μείνετε έγκυος, πρέπει να γνωρίζετε ότι κατά τη διάρκεια και μετά την απώλεια βάρους μπορεί να αυξηθεί η γονιμότητα. Ο μεταβολισμός των ορμονικών αντισυλληπτικών μπορεί να επηρεαστεί κατά τη διάρκεια της αποτελεσματικής απώλειας βάρους και συνεπώς συνιστούμε πρόσθετες μεθόδους αντισύλληψης αν δεν επιθυμείτε να μείνετε έγκυος κατά τη διάρκεια του προγράμματος.
Μερικοί άνθρωποι είναι πιο ευαίσθητοι στην υψηλή συγκέντρωση μετάλλων και βιταμινών στα προϊόντα της διατροφής 1: 1 Diet και ως εκ τούτου αισθάνονται μία μικρή ζαλάδα, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα που δεν μπορεί να διορθώσει ένα ποτήρι γεμάτο με φρέσκο νεράκι. Μια άλλη επιλογή θα ήταν να παίρνετε τα προϊόντα διατροφής 1: 1 Diet σας σε μισές μερίδες 6/8 ημερησίως, αντί για 3/4 πλήρεις μερίδες, καθώς αυτό θα βοηθούσε στη να μοιραστούν τα μέταλλα που παίρνετε κάθε φορά.
Δερματικά εξανθήματα μπορεί να προκληθούν από διάφορους παράγοντες. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να υπάρχει κάτι στη φόρμουλα των προϊόντων διατροφής 1: 1 στο οποίο κάποιος να έχει αλλεργική αντίδραση. Εάν εμφανιστεί εξάνθημα κατά τη χρήση της Διατροφής 1: 1 Diet, θα πρέπει να σταματήσετε αμέσως το Πρόγραμμα. Εάν το εξάνθημα συνεχίσει να υπάρχει ή προχωρήσει, αναζητήστε ιατρική συμβουλή. Όταν το εξάνθημα έχει μειωθεί, εάν επιθυμείτε μπορείτε να ξεκινήσετε και πάλι τη Διατροφή 1: 1 Diet. Ζητήστε τη συμβουλή του Συμβούλου σας για το πώς να το κάνετε αυτό. Επίσης αφιερώστε λίγο χρόνο για να δείτε το διάγραμμα Αλλεργίες / Διαταραχές / Επιλογές στην ιστοσελίδα μας. Οι τροφικές αλλεργίες πρέπει να διερευνώνται σε βάθος και οι δίαιτες χωρίς αλλεργιογόνα πρέπει να βασίζονται σε έγκυρες επιστημονικές δοκιμές.
elEL