Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Η 1:1 Diet, αρχικά γνωστή ως Διατροφή Cambridge, κυκλοφόρησε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1984 και έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να χάσουν βάρος και να ζήσουν μια πιο υγιή και πιο ευτυχισμένη ζωή.

Τα βραβεία μας

Τα βραβεία μας, οι άνθρωποι μας και η επιχείρηση μας έχουν κερδίσει πολλά βραβεία κατά τη διάρκεια της πορείας μας.

Here are some of the latest.

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε χορηγοί του φιλανθρωπικού οργανισμού για τους καρκινοπαθείς ΠΑΣΥΚΑΦ και μέλος της TDMR Europe, του ευρωπαϊκού οργανισμού εμπορίου για τους κατασκευαστές και τους Εμπορικούς αντιπροσώπους τυποποιημένων προϊόντων διατροφής.

Αναπτυγμένη, δοκιμασμένη και πιστοποιημένη από ειδικούς διατροφολόγους και ερευνητές

"Το σώμα σας παίρνει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται και χρησιμοποιεί τα αποθέματα λίπους για ενέργεια. Και επειδή η διατροφή είναι υψηλή σε πρωτεΐνες, δεν χάνετε μυϊκή μάζα και δεν έχετε λιγούρες."

Πώς ξεκίνησαν όλα

Η Cambridge Weight Plan έχει μεγάλο παρελθόν. Μπορούμε να εντοπίσουμε τις ρίζες της στη δεκαετία του '60, όταν ο βιοχημικός Dr Alan Howard άρχισε να διερευνά την τέλεια διατροφή. Από το 1984, όταν η διατροφή Cambridge έγινε εμπορική εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο έχουν χρησιμοποιήσει τη βοήθεια, την υποστήριξη και τα προϊόντα μας. Θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι η εμπειρία των ατόμων που κάνουν τη δίαιτα της Cambridge Weight Plan μοιάζει σαν να έχουν έναν φίλο δίπλα τους. Αλλά όχι έναν φίλο που γκρινιάζει, αλλά μάλλον έναν πραγματικά υποστηρικτικό, καταρτισμένο, συνετό και έμπειρο φίλο που τους εμψυχώνει. Το 2018, το πρόγραμμα μετονομάστηκε σε 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan επειδή το σημαντικότερο στοιχείο για μας ήταν πάντα η ένας προς έναν υποστήριξη. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας ήταν πάντα οι προσωπικές σχέσεις ενός προς ένα, είτε αυτό είναι μεταξύ ενός διαιτώμενου και του συμβούλου του είτε μεταξύ ενός συμβούλου και της ομάδας του. Η εταιρεία βασίζεται σε αυτές τις σχέσεις και πραγματικά, δεν θα θέλαμε να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Κόρπι, Αγγλία

Τα προιόντα της Cambridge Weight Plan κατασκευάζονται στο Corby στο Northamptonshire, του Ηνωμένου Βασιλείου, από το 1986.

Η επιχείρηση στεγάζεται σε τρία κτίρια στην βιομηχανική περιοχή Weldon North στο Corby, όπου κατασκευάζονται όλα τα σακουλάκια, οι μπάρες, τα πακέτα γευμάτων και τα κουτιά. Η σειρά των προϊόντων μας Ready to Drink κατασκευάζεται από συνεργάτες μας στο Yorkshire και στην Ευρώπη.

Η 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan είναι υπερήφανη που είναι εταιρεία μηδενικής απόρριψης σκυβάλων. Όλα τα απόβλητα που παράγονται στο Corby είτε αποστέλλονται για ανακύκλωση είτε μετατρέπονται σε ενέργεια με την επανεπεξεργασία αποβλήτων.

Μια επιχείρηση άμεσων πωλήσεων

Μια επιχείρηση άμεσων πωλήσεων

Αυτό σημαίνει ότι έχουμε ένα δίκτυο Συμβούλων σε ολόκληρη την Κύπρο που δουλεύουν με ένα προς ένα σχέση με τα άτομα που κάνουν την δίαιτα. Παρέχουμε στους Συμβούλους μας όλη την υποστήριξη που χρειάζονται για να διευθύνουν τη δική τους επιχείρηση, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να επιλέξουν το δικό τους ωράριο, να έχουν ευκαιρίες κέρδους χωρίς όριο και να απασχολούνται σε μια δουλειά που ταιριάζει στη ζωή τους και στις οικογένειές τους καθώς κερδίζουν παράλληλα ορισμένες υπέροχες ανταμοιβές και αναγνώριση. Τέλεια!