Υποστήριξη από έρευνα

Is The 1:1 Diet Safe? We Are Supported By Supported By Research

Scientifically Based Diet Plan

Are you looking for a weight loss plan that isn’t only effective, but is proven to be healthy and safe? The 1:1 Diet Plan is the one you are looking for. The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan is research-proven to be one of the best diets out there as it is safe and effective. See the studies εδώ.

The 1:1 Diet Plan has a range of delicious, low-calorie meals and food for you to eat, has been vigorously tested by experts and found to contain all essential vitamins and minerals needed for a balanced lifestyle, improves health and even has research-backed evidence to help people who have diabetes.

Learn more about the research that supports us below and start your journey to lose weight through healthy eating today.

Πώς θα είναι;

Η ιστορία

Η The 1:1 Diet ιδρύθηκε από τον Δρ. Alan Howard πολύ παλιά, από τη δεκαετία του 60. Ήταν ένας από τους πρωτοπόρους στην έρευνα για την παχυσαρκία και ιδρυτής του Διεθνούς Επιστημονικού Περιοδικού για την Παχυσαρκία. Ο Δρ. Alan Howard πέρασε 50 χρόνια στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, ερευνώντας κατά το μεγαλύτερο μέρος αυτής της περιόδου, την κατά το δυνατόν καλύτερη διατροφή για απώλεια βάρους την οποία τελικά και επινόησε. 

Τα τελευταία 35 χρόνια έχουν δημοσιευθεί δεκάδες μελέτες σχετικά με τα βασικά στοιχεία από τα οποία αποτελείται η Διατροφή The 1:1 Diet, δηλαδή, τη στήριξη ενός προς έναν, τα προϊόντα και το Πρόγραμμα, αποδεικνύοντας επανειλημμένα την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά της. Διαβάστε τα παρακάτω:

Έρευνα Ορόσημο για τον διαβήτη

Πρόσφατα, η μελέτη DiRECT, βασισμένη στα προϊόντα και τα Πρόγραμματα μας, έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτονται οι γιατροί και οι διαιτολόγοι σε όλο τον κόσμο σχετικά με την αναστροφή του διαβήτη. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την έρευνα εδώ

Τεράστια πιλοτική μελέτη του ΝΗS βασισμένη στο Πρόγραμμα μας

Στην πραγματικότητα, με βάση τα απίστευτα αποτελέσματα του DiRECT, το NHS και ο οργανισμός Diabetes UK έχουν διεξάγει μία 

Μελέτη για την ύφεση του διαβήτη τύπου 2 με 5000 ασθενείς.

Η Μεγαλύτερη Μελέτη Πρόληψης του Διαβήτη που έγινε ποτέ

Τα προϊόντα και το Πρόγραμμα μας χρησιμοποιήθηκαν και πάλι με μεγάλη επιτυχία στη μεγαλύτερη, πολυεθνική μελέτη για την πρόληψη του διαβήτη..

Οι συμμετέχοντες στις μελέτες συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τη διατροφή The 1:1 Diet

Οι παραπάνω μελέτες είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια βάρους πάνω από 10 κιλά. Επίσης, στην πρόσφατη μελέτη απώλειας βάρους DROPLET, οι συμμετέχοντες και πάλι έχασαν περισσότερα από 10 κιλά και βελτίωσαν την υγεία τους σε πολλαπλούς τομείς. 

Οι συμμετέχοντες εντυπωσιάστηκαν τόσο πολύ με το πρόγραμμα, που στο τέλος της μελέτης, το 62% απ’ αυτούς συνέχισαν τη διατροφή The 1:1 Diet με δικά τους έξοδα.

Μελέτη του Κατάρ για τον διαβήτη τύπου 2, το σωματικό βάρος και τον τρόπο ζωής σε νέους ανθρώπους

Ρίξτε μια ματιά σε περαιτέρω έρευνες για το πώς η μείωση του σωματικού βάρους και η αλλαγή του τρόπου ζωής μπορεί να βελτιώσει την υγεία των νέων με πρώιμο διαβήτη

Γιατί δε ρίχνετε μία ματιά και σε
κάποιες άλλες μελέτες που έχουμε εδώ για σας;

Η μάχη των γλυκαντικών – είναι κάποια γλυκαντικά καλύτερα από κάποια άλλα;

Αυτή η μελέτη δείχνει ότι η σουκραλόζη (το χαμηλό σε θερμίδες γλυκαντικό που χρησιμοποιούμε) έχει καλύτερα αποτελέσματα στην αλλαγή του σωματικού βάρους, σε σύγκριση με την ασπαρτάμη, τη σακχαρίνη και το εκχύλισμα στέβιας.

Ακόμα μία μελέτη που αποδεικνύει ότι πραγματικά δουλεύει!

Μια μεγάλη δοκιμή έχει αποδείξει ότι ο συνδυασμός Προγραμμάτων Πλήρους Αντικατάστασης διατροφής (TDRs) και προσωπικής υποστήριξης ενός προς έναν θα μπορούσε να οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα στην απώλεια βάρους από τη συνήθη διαδικασία μέσω της περίθαλψης του ΓΕΣΥ.

Δημοσίευση εξαιρετικής έρευνας

Το Συνέδριο για τον Διαβήτη στο Η.Β παρουσίασε κάποια επιπρόσθετα εξαιρετικά ευρήματα ερευνών που χρησιμοποίησαν νόστιμα (και θρεπτικά) προϊόντα δικής μας κατασκευής!

 

Επιλέξτε τον προσωπικό σας Σύμβουλο διατροφής που θα σας παρέχει μεγάλη υποστήριξη καθώς θα χάνετε το περιττό σας βάρος