Υποστήριξη από έρευνα

Βασισμένη στην Επιστήμη

Υποστήριξη από έρευνα

The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan is research-proven to be safe and effective. See the studies εδώ.

Πώς θα είναι;

Η ιστορία

Η The 1:1 Diet ιδρύθηκε από τον Δρ. Alan Howard πολύ παλιά, από τη δεκαετία του 60. Ήταν ένας από τους πρωτοπόρους στην έρευνα για την παχυσαρκία και ιδρυτής του Διεθνούς Επιστημονικού Περιοδικού για την Παχυσαρκία. Ο Δρ. Alan Howard πέρασε 50 χρόνια στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, ερευνώντας κατά το μεγαλύτερο μέρος αυτής της περιόδου, την κατά το δυνατόν καλύτερη διατροφή για απώλεια βάρους την οποία τελικά και επινόησε. 

Τα τελευταία 35 χρόνια έχουν δημοσιευθεί δεκάδες μελέτες σχετικά με τα βασικά στοιχεία από τα οποία αποτελείται η Διατροφή The 1:1 Diet, δηλαδή, τη στήριξη ενός προς έναν, τα προϊόντα και το Πρόγραμμα, αποδεικνύοντας επανειλημμένα την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά της. Διαβάστε τα παρακάτω:

Έρευνα Ορόσημο για τον διαβήτη

Πρόσφατα, η μελέτη DiRECT, βασισμένη στα προϊόντα και τα Πρόγραμματα μας, έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτονται οι γιατροί και οι διαιτολόγοι σε όλο τον κόσμο σχετικά με την αναστροφή του διαβήτη. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την έρευνα εδώ

Τεράστια πιλοτική μελέτη του ΝΗS βασισμένη στο Πρόγραμμα μας

Στην πραγματικότητα, με βάση τα απίστευτα αποτελέσματα του DiRECT, το NHS και ο οργανισμός Diabetes UK έχουν διεξάγει μία 

Μελέτη για την ύφεση του διαβήτη τύπου 2 με 5000 ασθενείς.

Η Μεγαλύτερη Μελέτη Πρόληψης του Διαβήτη που έγινε ποτέ

Τα προϊόντα και το Πρόγραμμα μας χρησιμοποιήθηκαν και πάλι με μεγάλη επιτυχία στη μεγαλύτερη, πολυεθνική μελέτη για την πρόληψη του διαβήτη..

Οι συμμετέχοντες στις μελέτες συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τη διατροφή The 1:1 Diet

Οι παραπάνω μελέτες είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια βάρους πάνω από 10 κιλά. Επίσης, στην πρόσφατη μελέτη απώλειας βάρους DROPLET, οι συμμετέχοντες και πάλι έχασαν περισσότερα από 10 κιλά και βελτίωσαν την υγεία τους σε πολλαπλούς τομείς. 

Οι συμμετέχοντες εντυπωσιάστηκαν τόσο πολύ με το πρόγραμμα, που στο τέλος της μελέτης, το 62% απ’ αυτούς συνέχισαν τη διατροφή The 1:1 Diet με δικά τους έξοδα.

Qatari study on Type 2 diabetes, body weight and lifestyle in young people

Take a look at further research on how reducing changing your lifestyle and body weight can improve the health of young people with early diabetes

Γιατί δε ρίχνετε μία ματιά και σε
κάποιες άλλες μελέτες που έχουμε εδώ για σας;

Η μάχη των γλυκαντικών – είναι κάποια γλυκαντικά καλύτερα από κάποια άλλα;

Αυτή η μελέτη δείχνει ότι η σουκραλόζη (το χαμηλό σε θερμίδες γλυκαντικό που χρησιμοποιούμε) έχει καλύτερα αποτελέσματα στην αλλαγή του σωματικού βάρους, σε σύγκριση με την ασπαρτάμη, τη σακχαρίνη και το εκχύλισμα στέβιας.

Ακόμα μία μελέτη που αποδεικνύει ότι πραγματικά δουλεύει!

Μια μεγάλη δοκιμή έχει αποδείξει ότι ο συνδυασμός Προγραμμάτων Πλήρους Αντικατάστασης διατροφής (TDRs) και προσωπικής υποστήριξης ενός προς έναν θα μπορούσε να οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα στην απώλεια βάρους από τη συνήθη διαδικασία μέσω της περίθαλψης του ΓΕΣΥ.

Δημοσίευση εξαιρετικής έρευνας

Το Συνέδριο για τον Διαβήτη στο Η.Β παρουσίασε κάποια επιπρόσθετα εξαιρετικά ευρήματα ερευνών που χρησιμοποίησαν νόστιμα (και θρεπτικά) προϊόντα δικής μας κατασκευής!

 

Επιλέξτε τον προσωπικό σας Σύμβουλο διατροφής που θα σας παρέχει μεγάλη υποστήριξη καθώς θα χάνετε το περιττό σας βάρος