Γίνε Σύμβουλος

Γίνε Σύμβουλος

Θέλετε μια δουλειά στην οποία θα κάνετε τους ανθρώπους πιο ευτυχισμένους και πιο υγιείς;

Αυτή είναι η κατάλληλη για σας.

Γίνετε το αφεντικό του εαυτού σας .Διαλέξτε μόνοι σας τις ώρες σας και ασχοληθείτε με κάτι που πραγματικά κάνει διαφορά.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός υπέροχου σύμβουλου;

Γίνετε το αφεντικό του εαυτού σας

Θα έχετε όλη την ελευθερία και την ευελιξία να είστε οι ίδιοι το αφεντικό του εαυτού σας. Επίσης θα έχετε το υπέροχο Προσωπικό, τα Προϊόντα και το Πρόγραμμα από τη 1:1 Diet για να απογειώσετε την επιχείρησή σας. Θα μπορείτε να επιλέξετε το ωράριο σας και να κάνετε όσες διακοπές θέλετε - ακούγεται ωραίο έτσι;

Ο Σπόνσορας σας θα είναι δίπλα σας για να σας υποστηρίζει και να σας δίνει συμβουλές. Επιπλέον, η εταιρεία θα σας προσφέρει όλη την εκπαίδευση που χρειάζεστε καθώς και τα υλικά για το μάρκετινγκ που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε. Δεν υπάρχει καμία μεγάλη επένδυση και κανένα όριο στο εισόδημα που μπορείτε να κερδίζετε. Νομική Προειδοποίηση σχετικά με τον πλούτο - Είναι παράνομο οποιοσδήποτε διαφημιστής ή συμμετέχοντας σε ένα εμπορικό πρόγραμμα να πείσει οποιονδήποτε να πραγματοποιήσει μια πληρωμή υποσχόμενος οφέλη από το να πείσει άλλους να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα. Μην πέσετε θύματα παραπλάνησης από ισχυρισμούς ότι τα μεγάλα κέρδη επιτυγχάνονται εύκολα.

Εκπαίδευση και υποστήριξη

Για να γίνετε Σύμβουλος, παρακαλούμε υποβάλετε την αίτηση σας μέσω του Συμβούλου σας. Θα σας πάρει υπό την προστασία του και θα σας δείξει τον τρόπο για να γίνετε και εσείς ένας υπέροχος Σύμβουλος. Εάν δεν είστε ήδη πελάτης με Σύμβουλο, στείλτε το βιογραφικό σας στο info@one2onediet.com.cy.

Στη συνέχεια θα κληθείτε να παρακολουθήσετε μία από τις εκπαιδευτικές ημερίδες μας και να ολοκληρώσετε το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα για Συμβούλους.

Οι εκπαιδευτικές ημερίδες μας είναι γεμάτες με πληροφορίες. Θα μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για το Προσωπικό, τα Προϊόντα και το Πρόγραμμα της 1:1 Diet συμπεριλαμβανομένων:

• Τι μπορούν και τι δε μπορούν να κάνουν με το φαγητό τους τα άτομα που κάνουν την δίαιτα.

• Πώς να διαμορφώσετε το Πρόγραμμα για διαφορετικούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με ιατρικές παθήσεις ή λήψη φαρμάκων

• Πώς να οικοδομήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους διαιτώμενους από την πρώτη κλήση μέχρι τις τακτικές συναντήσεις.

Θα σας βάλουμε επίσης στο Δρόμο για την Επιτυχία με υποστήριξη και συμβουλές για να ξεκινήσετε και να προωθήσετε την επιχείρησή σας. Οι ευκαιρίες δικτύωσης καθ’ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας θα σας δώσουν πολλές ευκαιρίες για να μοιραστείτε ιδέες και να μάθετε από άλλους ανθρώπους που επίσης μόλις ξεκινούν.

"Λατρεύω να βοηθάω τους ανθρώπους ... με αυτή τη δουλειά, όσο περισσότερους ανθρώπους βοηθώ, τόσο πιο επιτυχημένη γίνομαι. Όλοι βγαίνουν κερδισμένοι"

Λοιπόν, τι είναι οι Άμεσες Πωλήσεις;

Λίζα Καρατζιά, Σύμβουλος Διατροφής της 1:1 Diet

Η 1:1 Diet αλλάζει την έννοια της λέξης «δουλειά»!

Δεν είστε μόνο το αφεντικό του εαυτού σας, αλλά μπορείτε να βοηθήσετε και τόσους πολλούς άλλους ανθρώπους να επιτύχουν το όνειρό τους να χάσουν βάρος.

Η διοίκηση της 1:1 Diet προσφέρει όλη την απαραίτητη εκπαίδευση σχετικά με τις πιο πρόσφατες έρευνες για την υγεία και τις εξελίξεις για με την απώλεια βάρους και επίσης είναι εκεί για να σας προσφέρει υποστήριξη και καθοδήγηση.

Το γεγονός ότι είμαι Σύμβουλος για πάνω από 13 χρόνια έχει αλλάξει τόσο πολύ τη ζωή μου. Όχι μόνο ανέτρεψα τον διαβήτη τύπου 2, αλλά βοηθάω και άλλους να κάνουν το ίδιο σε καθημερινή βάση.

Έχω βοηθήσει πάνω από 8.000 πελάτες να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο και πάνω απ’ όλα είμαι η ίδια το αφεντικό του εαυτού μου!

Είμαι η ηγέτης μιας φανταστικής ομάδας 7 Συμβούλων που έχουν την έδρα τους στην περιοχή της Λευκωσίας, δημιουργώντας έτσι μια πολύ υπολογίσιμη δύναμη όσον αφορά την καταπολέμηση του λίπους!

Δεν σας προσφέρουν πολλές δουλειές την ευελιξία να εργάζεστε τις ώρες που θέλετε, ειδικά αν έχετε παιδιά ή μια εργασία πλήρους απασχόλησης, αλλά πάνω απ’ όλα, η εργασία ως Σύμβουλος σας δίνει τόσο μεγάλη ηθική ανταμοιβή που, για μένα, δεν είναι καν «δουλειά»!

Η Cambridge Weight Plan μου έδωσε μια καριέρα που αγαπώ πραγματικά και δεν θα την άλλαζα με τίποτα.

Συχνές Ερωτήσεις

Κάντε κλικ στο κουμπί ‘Βρείτε έναν Σύμβουλο’, επιλέξτε την πόλη σας και θα δείτε την περιοχή μέσα στην πόλη που έχετε επιλέξει για να βρείτε τον πλησιέστερο σας Σύμβουλο. Ή ρίξτε μια ματιά στο προφίλ τους και διαβάστε την ιστορία τους. Έχουμε τόσους πολλούς Συμβούλους που έχουν την απαραίτητη εμπειρία για να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας για απώλεια βάρους. Αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε κάποιον στο μήκος κύματος σας. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα πριν κλείσετε ένα ραντεβού, μπορείτε να τους τηλεφωνήσετε, ή να τους στείλετε μήνυμα στο κινητό ή email.
Η διατροφή The 1:1 Diet είναι πολύ πιο ευέλικτη από άλλα σχέδια απώλειας βάρους και είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ που σας προσφέρει αποκλειστική, προσωπική, ένας προς έναν υποστήριξη από τον προσωπικό σας Σύμβουλο. Αυτό σημαίνει ότι η διατροφή σας έχει σχεδιαστεί για εσάς και μόνο για σας. Μαζί με τον Σύμβουλό σας, θα δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής το οποίο θα σας είναι εύκολο να το ακολουθήσετε, θα ταιριάζει με την καθημερινότητα σας και θα σας οδηγήσει στο αποτέλεσμα που θέλετε.

Ακόμα έχετε απορίες σχετικά με το να γίνετε Σύμβουλος;