Γιατί έχει αποτέλεσμα

Why It Works

Η αποτελεσματικότητα του διατροφικού σας Προγράμματος δεν βασίζεται μόνο στα αποδεδειγμένα αποτελεσματικά και διατροφικά πλήρη προϊόντα. Αυτό που παίρνετε είναι ένα εξατομικευμένο, ευέλικτο Πρόγραμμα, με προσωπική υποστήριξη από έναν εκπαιδευμένο Σύμβουλο για να βεβαιωθείτε ότι θα κατακτήσετε τους στόχους σας – μεγάλους ή μικρούς.

Οι Σύμβουλοι

Οι τακτικές, ένας προς έναν επισκέψεις στον εκπαιδευμένο Σύμβουλο σας είναι μια σημαντική πτυχή της The 1:1 Diet. Αυτό το είδος υποστήριξης έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει σημαντικά στη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικής απώλειας βάρους.

Το πρόγραμμα

Το Πρόγραμμα μας βασίζεται σε έρευνα που αναπτύχθηκε εδώ και δεκαετίες από κορυφαίους ειδικούς σε αυτόν τον τομέα και χρησιμοποιείται στις κατευθυντήριες οδηγίες για τη διαχείριση του βάρους που έχουν εκδοθεί από την American Heart Association, το Αμερικανικό Κολέγιο Καρδιολογίας και την Εταιρεία Παχυσαρκίας (The Obesity Society).

Τα προϊόντα

Τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να μπορούν να αντικαταστήσουν είτε ένα γεύμα, είτε όλα τα κανονικά γεύματα στη διατροφή σας, ανάλογα με τις ιδιαίτερες προσωπικές ανάγκες και τους στόχους σας. Περιέχουν τα συνιστώμενα επίπεδα όλων των βασικών βιταμινών, μετάλλων και άλλων θρεπτικών ουσιών και έχει αποδειχθεί ότι οδηγούν σε σημαντική απώλεια βάρους μέσω του περιορισμού των θερμίδων και της καλύτερης διατροφικής πρόσληψης.

Επιλέξτε τον προσωπικό σας Σύμβουλο διατροφής που θα σας παρέχει μεγάλη υποστήριξη καθώς θα χάνετε το περιττό σας βάρος