Υπολογιστής ΔΜΣ

Τι είναι ο ΔΜΣ;

ΔΜΣ σημαίνει Δείκτης Μάζας Σώματος και είναι μία πολύ σημαντική μέτρηση για όσους προσπαθούν να χάσουν βάρος. Ο υπολογισμός του ΔΜΣ σας χρησιμοποιώντας τον απλό υπολογιστή ΔΜΣ μας θα σας δείξει πού βρίσκεστε τώρα και πού θα ήταν το καλύτερο για σας.

Πώς θα είναι;

Τι σημαίνει για εσάς;

Результаты представлены в виде диапазона, потому что нет единого идеального веса для людей разного роста и телосложения. Ваш ИМТ также зависит от вашего возраста и от пола. Некоторые люди также могут считаться «с избыточным весом» (25–30 ИМТ), но при этом имеют достаточно (или очень) низкий уровень жира в организме и просто достаточно мускулистые. При первом посещении ваш консультант расскажет вам больше о том, насколько важен здоровый ИМТ.

Κατά το πρώτο σας ραντεβού, ο Σύμβουλος σας θα σας πει περισσότερα για το πόσο σημαντικός είναι ένας υγιής ΔΜΣ. Θα πάρουν επίσης μέτρηση της μέσης σας - αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείτε πόσο λίπος έχετε. Καθώς ο ΔΜΣ σας μειώνετε, η μέση σας θα μικραίνει.

Βρείτε τον ΔΜΣ σας

εκ.
kg
 
 
Your BMI is  

Τι σημαίνει ο ΔΜΣ σας

Δεν χρειάζεται να χάσετε βάρος. Ο ΔΜΣ σας δείχνει ότι είστε ήδη ελλιποβαρής ανάλογα με το ύψος σας και ότι η υγεία σας θα μπορούσε να διακινδυνεύσει περιορίζοντας τις θερμίδες σας. Ίσως να πρέπει να μιλήσετε με τον προσωπικό ιατρό σας.
Πολύ καλά. Έχετε το ιδανικό βάρος για το ύψος σας.
Το βάρος σας είναι πάνω από το ιδανικό για το ύψος σας, αλλά υπάρχει βοήθεια. Βρείτε έναν Σύμβουλο κοντά σας και αρχίστε να επιστρέφετε στο υγιές βάρος για σας.
Το βάρος σας είναι πολύ πάνω από το ιδανικό και αυξάνει τον κίνδυνο για προβλήματα υγείας. Βρείτε έναν Σύμβουλο τώρα και λάβετε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να μειώσετε τον ΔΜΣ σας σε υγιές επίπεδο.
Διατρέχετε σοβαρό κίνδυνο για να παρουσιάσετε προβλήματα υγείας. Βρείτε έναν Σύμβουλο τώρα για τη βοήθεια και την υποστήριξη που χρειάζεστε για να επιστρέψετε σε ένα υγιές βάρος.

Ξεκινήστε Σήμερα

Βρείτε έναν Σύμβουλο και φτάστε στον στόχο σας για το ιδανικό βάρος. Απλά κάντε κλικ πιο κάτω.

elEL