Γνωρίστε την Αγάθη, την Σύμβουλό μας.
Γεια, είμαι η Αγάθη!
Bronze Consultant

Είμαι Σύμβουλος της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan από το 2008 για τις περιοχές της δυτικής Λευκωσίας από την Περιστερώνα μέχρι τη Σολέα και την Μαραθάσα. ‘Εχω παρακολουθήσει όλα τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Cambridge Weight Plan καθώς και προγράμματα της Μιράντας Σιδερά για θέματα απώλειας βάρους.

Αποφάσισα να γίνω Σύμβουλος της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan όταν είδα πόσο δραματικά άλλαξε η ζωή μιας συνάδελφου μου μετά την απώλεια αρκετών κιλών. Είχε δοκιμάσει πολλά προγράμματα διατροφής χωρίς επιτυχία αλλά η 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan ήταν η μοναδική που είχε το τέλειο αποτέλεσμα και της άλλαξε την ζωή. Αυτό με ώθησε να ενταχθώ και εγώ στην οικογένεια της 1:1 για να μπορέσω να βοηθήσω άτομα να βρουν τον στόχο τους.

Στα 12 χρόνια που είμαι σύμβουλος της 1:1 Diet έχω βοηθήσει αρκετά άτομα να απαλλαχθούν από το περιττό τους βάρος, να αποκτήσουν πίσω την χαμένη τους αυτοπεποίθηση και αυτοσεβασμό. Η μεγαλύτερή μου ευχαρίστηση είναι όταν βοηθώ άτομα να βελτιώνουν τα προβλήματα υγείας τους ειδικά άτομα με προδιάθεση διαβήτη.

Με τις γνώσεις και την εμπειρία των 12 χρόνων σαν σύμβουλος, μπορώ να σας παρέχω την κατάλληλη στήριξη για να πετύχετε τον στόχο σας και να έχετε ένα υγιές βάρος.

Γλώσσα Επικοινωνίας

Αγγλικά, Ελληνικά

Ωράριο

Monday - Friday: 17:00 – 21:00

Σάββατο: 08:00 - 14:00

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.

elEL