Γνωρίστε Την Άντρη, Την Σύμβουλο Μας
Play Video
Γεια, είμαι η Άντρη!
Diamond Elite Consultant

Είμαι η Άντρη Προδρόμου και είμαι Ανώτερη Σύμβουλος της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan από το 2009. Αποφάσισα να γίνω σύμβουλος της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan όταν είδα από πρώτο χέρι τα θεαματικά και ευεργετικά αποτελέσματα της διατροφής. Μετά από ορισμένες αποτυχημένες προσπάθειες να ξεφορτωθώ τα 10 κιλά που έμειναν με πείσμα στο σώμα μου μετά την πρώτη μου εγκυμοσύνη η 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan Cambridge αποδείχτηκε ο μόνος επιτυχημένος και υγιεινός τρόπος για να το πετύχω.

Γνώρισα την 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan όταν είδα τον σύζυγό μου να την δοκιμάζει και να χάνει 20 κιλά! Ενώ εργαζόταν αρκετές ώρες και παράλληλα γυμναζόταν, με την 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan η ενέργεια του αυξήθηκε και η γενική υγεία του βελτιώθηκε. Την ίδια στιγμή τα αποτελέσματα στην απώλεια βάρους ήταν θεαματικά. Ακολουθώντας το κατάλληλο για μένα Πρόγραμμα είχα καταπληκτικά αποτελέσματα. Αυτό, όμως, που μου άφησε την πιο όμορφη και θετική εικόνα ήταν η σχέση που είχα με την Σύμβουλο μου. Με στήριζε και με καθοδηγούσε αφάνταστα σε όλη τη διαδρομή. Ήταν σαν να έκανα ξαφνικά μία πολύ καλή φίλη! Για όλους αυτούς τους λόγους αποφάσισα να γίνω και εγώ Σύμβουλος για να βοηθήσω ακόμη περισσότερους ανθρώπους να χάσουν το επιπλέον βάρος τους εύκολα, ευχάριστα και μόνιμα, βιώνοντας αυτή την υπέροχη εμπειρία που έζησα και εγώ.

Πιστεύω ακράδαντα ότι μπορώ να σας βοηθήσω να χάσετε το περιττό σας βάρος καθώς, μέσα από τα πολλά και συνεχή σεμινάρια και εκπαιδεύσεις στον τομέα της διατροφής, αλλά κυρίως έχοντας περάσει προσωπικά από όλα τα στάδια του προγράμματος της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan γνωρίζω πλήρως πώς είναι η διαδικασία ,πώς νιώθετε κατά τη διάρκεια της και πώς να σας καθοδηγήσω στην επιτυχία του στόχου σας όσο πιο εύκολα και ευχάριστα γίνεται.

Ως Σύμβουλος της The 1:1 Diet by Cambridge, έχω δει εξαιρετικά αποτελέσματα για όλους τους φίλους με τους οποίους συνεργάστηκα. Επίσης, πελάτες μου κέρδισαν ειδικά βραβεία για τα εκπληκτικά αποτελέσματα απώλειας βάρους τους στον ετήσιο διαγωνισμό της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan. Προσωπικά, μου απονεμήθηκε το Βραβείο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης από την Cambridge Weight Plan Cyprus δύο φορές, το 2010 και το 2019 καθώς και το βραβείο Συμβούλου της Χρονιάς δύο φορές, το 2018 και το 2020! 

Βασική μου πεποίθηση είναι ότι ο καθένας είναι ένα ξεχωριστό άτομο με ξεχωριστές ανάγκες, ευαισθησίες και ιδιαιτερότητες. Ο κύριος στόχος μου είναι να είμαι εκεί για σας, να σας υποστηρίξω και να σας βοηθήσω με βάση τις ιδιαίτερες συνθήκες σας να φτάσετε στον στόχο σας. Αν έχετε αποφασίσει να αλλάξετε την ζωή και την εμφάνισή σας, θα είμαι δίπλα σας σε όλη τη διάρκεια αυτής της εξαιρετικής διαδρομής προς μία θαυμάσια και υγιή αλλαγή στη ζωή σας.

Γλώσσα Επικοινωνίας

Αγγλικά, Ελληνικά

Ωράριο

Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30-18:30

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.