Γνωρίστε την Σεσίλια, τη Σύμβουλο μας.
Play Video
Γεια, είμαι η Σεσίλια!
Bronze Consultant

Κατάγομαι από τη Σουηδία, αλλά είμαι παντρεμένη με Κύπριο από το 1988. Πάντα ήμουν οικοκυρά και πάντα αγωνιζόμουν να χάσω αυτά τα λίγα περιττά κιλά και να διατηρήσω βάρος-στόχο μου.

Πάντα άκουγα για τα θαύματα της The 1: 1 Diet by Cambridge Weight Plan αλλά ποτέ δεν είχα δοκιμάσει τα προϊόντα μέχρι πριν από μερικούς μήνες. Μπορώ απλά να πω ότι είμαι ερωτευμένη με τα προγράμματα και τα προϊόντα. Κάνουν τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη και ευχάριστη!

Παρακολούθησα την κόρη μου να χάνει τα επιπλέον κιλά της με τα οποία πάλευε τα τελευταία 8 χρόνια και έμεινα έκπληκτη. Από τότε, αποφάσισα ότι ήθελα να κάνω κάτι για τον εαυτό μου και για να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους να φτάσουν στον στόχο τους, οπότε έγινα Σύμβουλος της The 1:1 Diet.

Πιστεύω τόσο στη μέθοδο και στα προϊόντα αυτής της δίαιτας που μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά για την επιτυχία τους. Πιστέψτε με, δοκίμασα πολλές δίαιτες στο παρελθόν - ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ!

Θα ήταν ευχαρίστηση μου να γίνω ο Σύμβουλος σου και να είμαι δίπλα σου μέχρι να φτάσεις στον στόχο σου, αλλά και για να διατηρήσεις το βάρος σου. Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου σήμερα για μια δωρεάν συνάντηση. Ας το κάνουμε!

Γλώσσα Επικοινωνίας

English, Greek, Swedish

Ωράριο

Με ραντεβού

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.