Γνωρίστε Την Αντωνέλια, Την Σύμβουλο Μας
Γεια, είμαι η Αντωνέλια!
Silver Consultant

Ονομάζομαι Αντωνέλια Θεοδόση και είμαι Σύμβουλος διατροφής της “The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan”. 

Σήμερα είμαι έτοιμη να μοιραστώ μαζί σας την δική μου ιστορία. Πριν από 3 χρόνια αντιμετώπισα ένα μικρό πρόβλημα υγείας και ως αποτέλεσμα έβαλα 14 ολόκληρα κιλά. Από τότε έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα (διατροφολόγους, γυμναστήρια κ.α.) για να χάσω τα περιττά κιλά που είχα βάλει, χωρίς να έχω κάποιο αποτέλεσμα. Τότε ανακάλυψα ότι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη, αυτός ήταν και ο λόγος που δεν μπορούσα να χάσω αυτά τα κιλά και να γίνω ξανά ο εαυτός μου.

Μία φίλη μου, μου είπε ότι έκανε τη δίαιτα της The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan και είχε εξαιρετικά αποτελέσματα και με έπεισε να την ξεκινήσω κι εγώ. Οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει ποτέ. Σήμερα αισθάνομαι περήφανη με τον εαυτό μου γιατί έχω χάσει 12 κιλά και νιώθω καλύτερα από ποτέ. Όταν είχα πάρει το βάρος ένιωθα πολύ άσχημα για το σώμα μου και δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση. Σήμερα είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος, γεμάτη αυτοπεποίθηση και όνειρα για το μέλλον και αυτό το οφείλω στην The 1:1 Diet και στην προσωπική μου Σύμβουλο.

Γι’ αυτό αποφάσισα να γίνω και εγώ η ίδια Σύμβουλος. Για μένα, το πιο σημαντικό που εισπράττω από αυτό είναι το χαμόγελο των ανθρώπων όταν χάνουν το βάρος τους. Η 1:1 Diet είναι μία μοναδική εμπειρία στο να βρεις τον εαυτό σου. Τα προϊόντα της είναι γευστικότατα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά. Μπορείς να χάσεις εύκολα και γρήγορα το βάρος που επιθυμείς, χωρίς να πεινάς, αρκεί μόνο να το πιστέψεις πραγματικά. Εγώ μπορώ να σε καταλάβω και να σου δώσω όση στήριξη χρειαστείς γιατί ήμουν κι εγώ στην θέση σου. Αν δεν κάνεις την αλλαγή που θέλεις σήμερα, δεν θα την κάνεις ποτέ. Πίστεψε στον εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά!

Γλώσσα Επικοινωνίας

Αγγλικά, Ελληνικά

Ωράριο

Δευτέρα-Παρασκευή: Με ραντεβού

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.

Αγία Νάπα
Βρυσούλλες
elEL