Γνωρίστε Την Άντρια, Την Σύμβουλο Μας
Γεια, είμαι η Άντρια!
Silver Consultant

Γεια, είμαι η Άντρια Μαρία! Από μικρή είχα περιττά κιλά και αυτό πάντα με απασχολούσε, έτσι έκανα πάρα πολλές προσπάθειες να απαλλαγώ από αυτά, αλλά δυστυχώς χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Στην πορεία ανακάλυψα ότι είχα αντίσταση στην ινσουλίνη και έτσι ξεκίνησα φαρμακευτική αγωγή για να το ρυθμίσουμε αλλά πάλι ήταν πολύ δύσκολο λόγω του δύσκολου μεταβολισμού μου ,είχαν μαζευτεί πάρα πολλά κιλά.

Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες είχα χάσει την πίστη μου μέχρι που μια μέρα άκουσα για το πρόγραμμα της Cambridge Weight Plan και τα αποτελέσματα του.

Αν και ήταν πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι μπορεί να έχω αποτέλεσμα στην περίπτωση μου, ξεκίνησα το πρόγραμμα με την Σύμβουλο μου και τα πρώτα κιλά άρχισαν να φεύγουν! Η ζωή μου έγινε πιο εύκολη γιατί είχα τα έτοιμα γεύματα ,πάρα πολλές επιλογές προϊόντων και δεν ένιωθα την πείνα.
Σήμερα 4 χρόνια μετά και 45 κιλά μείον μετά από σταθεροποίηση και συντήρηση, διατηρώ τα κιλά μου!!

Πολλά άτομα είδαν το αποτέλεσμα που είχα και ενδιαφέρθηκαν να ακολουθήσουν και οι ίδιοι το πρόγραμμα, τους στήριζα ψυχολογικά και στην πορεία είδα ότι αυτό με γεμίζει. Έτσι αποφάσισα να γίνω Σύμβουλος για να μπορώ να βοηθήσω κι άλλα άτομα να απαλλαγούν από τα περιττά τους κιλά, να βρουν την ζωή και την υγεία τους.

Η Cambridge Weight Plan ήταν για μένα η λύση και πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει και εσένα , αν το αποφασίσεις δεσμεύομαι να είμαι δίπλα σου !!

Γλώσσα Επικοινωνίας

Ελληνικά

Ωράριο

Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30-18:00

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.

elEL