Γνωρίστε Την Άρτεμις, Την Σύμβουλο Μας
Play Video
Γειά σας, Είμαι η Άρτεμις!
Icon Consultant

Αποφάσισα να γίνω σύμβουλος της Cambridge όταν είδα τις υπερδυνάμεις της Cambridge και των προϊόντων της. Αγαπώ το να βοηθάω τους ανθρώπους να χάνουν το περιττό τους βάρος, να ανακτούν την υγεία τους και την αυτοπεποίθηση τους.

Το κλειδί της επιτυχίας μου είναι η σχέση μου με τους πελάτες μου. Στηρίζω και δίνω κίνητρα στους πελάτες μου να μεταμορφώσουν το σώμα τους και να αλλάξουν την ζωή τους για πάντα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το θέλεις πραγματικά! Γνωρίζω την Cambridge εδώ και 13 χρόνια, καθώς η μητέρα μου ήταν από τις πρώτες συμβούλους και μετά ακολουθήσαν οι μεγαλύτερες μου αδελφές. Αυτά τα χρόνια έχω δει πάρα πολλούς ανθρώπους να αλλάζουν και να μεταμορφώνουν την ζωή τους για πάντα προς το καλύτερο. Όταν ήμουν φοιτήτρια στην Αγγλία, είχα πάρει περιττά κιλά λόγω σπουδών και με το πρόγραμμα της Cambridge κατάφερα να φτάσω στο ιδανικό μου βάρος, χάνοντας 8 κιλά τα οποία διατηρώ μέχρι και σήμερα. Αυτό αποτέλεσε ακόμα ένα λόγο ώστε να αγαπήσω αυτή τη δουλειά και να με εμπνέει καθημερινά στο να βοηθάω τους συνανθρώπους μου να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, την πνευματική τους κατάσταση και να γίνονται καθημερινά μια βελτιωμένη έκδοση του εαυτού τους.

Γλώσσα Επικοινωνίας

Αγγλικά, Ελληνικά

Ωράριο

Δευτέρα-Παρασκευή: 8:00-19:00

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.

Αραδίππου
Αγλαντζιά
"A very pleasant person who supported me constantly. I always looked forward to going to my meetings to get weighed and measured and see my results, as I knew my efforts would be rewarded."
Elena-Maria
"My support, my strength, my friend, Artemis Assioutou. The relationship she has with her customers is amazing."
Eleni Foti
"Artemis gained my trust and made me feel comfortable from our first appointment. Ηappy, encouraging and with positive energy, she is by your side when you need her."
Maria Katsampiri
"Artemis always encourages you to move forward and never give up!!!"
Niki Kyriakou
"Artemis is fantastic and helped me a lot. She was always there to answer my questions."
Panayiota
elEL