Γνωρίστε την Χρυστάλλα, τη Σύμβουλο μας.
Γειά, Είμαι η Χρυστάλλα!
Gold Consultant

Είμαι Διαιτολόγος/Διατροφολόγος. 

Πρωτογνώρισα τη The 1:1 Diet μέσω της μητέρας μου, η οποία έχασε το βάρος της και στη συνέχεια έγινε βραβευμένη Σύμβουλος, βοηθώντας με επιτυχία ανθρώπους να χάσουν βάρος τα τελευταία 11 χρόνια. Αυτό που με ενθουσίασε περισσότερο με τη The 1:1 Dietείναι η προσέγγιση με τον κόσμο και η αληθινή στήριξη που προσφέρει τόσο η δίαιτα αλλά και ο σύμβουλος, που είναι πολύ σημαντικά για να επιτύχεις απώλεια βάρους.

Μετά από δύο εγκυμοσύνες, ήθελα έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για να χάσω τα περιττά κιλά μου, ώστε να μπορέσω να ανακτήσω την ψυχική μου ευεξία και αυτοπεποίθηση το συντομότερο δυνατό. Το περιόρισα με επιτυχία διατροφικά και, πάνω απ' όλα, με ευκολία.

Ως εκ τούτου, με μεγάλη χαρά έχω ενταχθεί τώρα σε αυτή την καταπληκτική ομάδα Συμβούλων και μπορώ να στηρίζω και να βοηθώ περισσότερο κόσμο και μέσα από την The 1:1 Dietμε επαγγελματισμό και πολλή αγάπη και σεβασμό προς όλους τους ανθρώπους που θέλουν βοήθεια στην απώλεια βάρους τους. Η ανταμοιβή μου είναι να βλέπω ανθρώπους να χαμογελούν, να επιτυγχάνουν τους στόχους τους και να ανακτούν την αυτοπεποίθηση τους. Με τις γνώσεις μου στη διατροφή ως διαιτολόγος, αυτή είναι μια μαγική ευκαιρία για μένα, όχι μόνο να βοηθήσω τους ανθρώπους να χάσουν βάρος, αλλά και να διατηρήσουν μακροπρόθεσμα το βάρος του στόχου τους!

Σας περιμένω λοιπόν, να ξεκινήσουμε μαζί μια καινούργια σελίδα στην ζωή σας, αυτήν που θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε τα όνειρα σας! Μαζί μου, θα πετάξουμε τα περιττά κιλά και πάνω απ’ όλα θα διατηρήσουμε μονίμως το ιδανικό σας βάρος! Θα μπορείτε να με βρείτε στο γραφείο μου στο Αλεθρικό και στο Πέρα Χωριό Νήσου! Σας περιμένω.

Γλώσσα Επικοινωνίας

Ελληνικά

Ωράριο

Δευτέρα, Τετάρτη καί Παρασκευή Αλεθρικό: 09:00-18:00

Τρίτη και Πέμπτη Πέρα Χωριό Νήσου: 09:00 - 18:00

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.

Pera Chorio Nisou
Alethriko