Γνωρίστε την Χρυστάλλα, τη Σύμβουλο μας.
Γειά, Είμαι η Χρυστάλλα!
Consultant

Είμαι Διαιτολόγος/Διατροφολόγος. 

H πρώτη γνωριμία μου με την 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan έκαναν έγινε από την μητέρα μου, που έχασε κιλά με την 1:1 Diet στο παρελθόν και είναι εδώ και 11 χρόνια σύμβουλος. Αυτό που κίνησε το ενδιαφέρον μου έκαναναυτή την δίαιτα είναι η προσέγγιση με τον κόσμο και η αληθινή στήριξη που προσφέρει τόσο η δίαιτα αλλά και ο σύμβουλος, που είναι πολύ σημαντικά για να επιτύχεις απώλεια βάρους.

Έτσι, και εγώ με την σειρά μου έχασα επιτυχώς τα περιττά μου κιλά μετά την πρώτη και τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου με την συγκεκριμένη δίαιτα.

Με μεγάλη χαρά αγκαλιάζω την 1:1 Diet, λόγω του ότι είναι μια ασφαλής μέθοδος απώλειας βάρους, αλλά και πολύ αποτελεσματική με θεαματικά αποτελέσματα, μαζί με πολλή ψυχολογική στήριξη που προσφέρει η δίαιτα αλλά και εγώ σαν Σύμβουλος. έκανανπου είμαι μέρος της ομάδας της 1:1 Diet και μπορώ να στηρίζω και να βοηθώ περισσότερο κόσμο και μέσα από αυτήν την δίαιτα, με επαγγελματισμό και πολλή αγάπη και σεβασμό προς όλους τους ανθρώπους που θέλουν βοήθεια στην απώλεια βάρους τους. Η ανταμοιβή μου είναι να βλέπω ανθρώπους να χαμογελούν, να επιτυγχάνουν τους στόχους τους και να ανακτούν την αυτοπεποίθηση τους.

Σας περιμένω λοιπόν, να ξεκινήσουμε μαζί μια καινούργια σελίδα στην ζωή σας, αυτήν που θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε τα όνειρα σας! Μαζί μου, θα πετάξουμε τα περιττά κιλά και πάνω απ’ όλα θα διατηρήσουμε μονίμως το ιδανικό σας βάρος! Θα μπορείτε να με βρείτε στο γραφείο μου στο Αλεθρικό και στο Πέρα Χωριό Νήσου! Σας περιμένω.

Γλώσσα Επικοινωνίας

Ελληνικά

Ωράριο

Δευτέρα, Τετάρτη καί Παρασκευή Αλεθρικό: 09:00-18:00

Τρίτη καί Πέμπτη Δάλη: 09:00 - 18:00

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Location(s)

Please click on ‘View larger map’ for directions to the location.

Δάλι
Alethriko