Γνωρίστε  Δέσποινα  
& 
Κατερίνα  τις Συμβούλους μας
Play Video
Γειά, είμαστε οι Δέσποινα  
& 
Κατερίνα  
Icon Consultant

Το όνομά μου είναι Δέσποινα Ψύλλου και είμαι Σύμβουλος της The 1:1 Diet με τη φίλη μου, Κατερίνα Βασιλείου. Και οι δύο ήμασταν υπέρβαροι άνθρωποι που δεν είχαμε όνειρα για το μέλλον! Οι ζωές μας ήταν τόσο άθλιες και η αυτοπεποίθηση μας ήταν στο πάτωμα. Δεν είχαμε όρεξη να κάνουμε τίποτα για τον εαυτό μας, μέχρι μια μέρα η The 1:1 Diet από την Cambridge Weight Plan ήρθε και άλλαξε τον ορισμό της ζωής μας !!

Κάναμε τον δικό μας αγώνα και καταφέραμε να διώξουμε τα περιττά μας κιλά μια για πάντα. Η Κατερίνα λόγω της παχυσαρκίας είχε πολλά προβλήματα τα οποία τώρα αποτελούν παρελθόν! Μετά την απώλεια 90 κιλών βρήκε την υγεία της! Εγώ έδιωξα 35 κιλά και βρήκα τον χαμένο μου εαυτό! Γίναμε πραγματικά άλλοι άνθρωποι. Ζούμε την ζωή μας όσο καλύτερα μπορούμε και νιώθουμε ότι δεν μας λείπει τίποτα!

Μετά τον δικό μας αγώνα και το δικό μας κατόρθωμα να χάσουμε τα περιττά κιλά, είμαστε σε θέση να έχουμε το δικό μας γραφείο και ως Σύμβουλοι της The 1:1 Diet να βοηθάμε και να στηρίζουμε άλλα άτομα που χρειάζονται να διώξουν περιττά κιλά. Το να χάσεις βάρος είναι όντως ένας μεγάλος αγώνας, που μόνο όσοι το έζησαν μπορούν να καταλάβουν. Μπορεί λοιπόν ο καθένας μαζί μας να κάνει αυτό το ταξίδι να μοιάζει υπέροχο!

Γλώσσα Επικοινωνίας

Ελληνικά

Ωράριο

Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-19:00

Σάββατο: 10:00 - 13:00

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.

Δάλι
Φανερωμένη