Γνωρίστε τους  Δέσποινα  
& 
Κατερίνα  τους Συμβούλους μας
Play Video
Γειά, είμαστε οι Δέσποινα  
& 
Κατερίνα  
Icon Consultant

Το όνομά μου είναι Δέσποινα Ψύλλου και είμαι Σύμβουλος Διατροφής 1:1 με τη φίλη μου, Κατερίνα Βασιλείου. Και η Κατερίνα και οι δύο είμαστε υπέρβαροι άνθρωποι που δεν είχαμε όνειρα για το μέλλον! Οι ζωές μας ήταν τόσο άθλιες και η εμπιστοσύνη μας ήταν στο πάτωμα. Δεν είχαμε όρεξη να κάνουμε τίποτα για τον εαυτό μας, μέχρι μια μέρα η Διατροφή 1:1 από το Cambridge Weight Plan ήρθε στη ζωή μας και άλλαξε τον ορισμό της ζωής μας !!

Παλέψαμε για να χάσουμε τα κιλά επιπλέον βάρους μας για πάντα - η Κατερίνα είχε τόσα πολλά προβλήματα λόγω της παχυσαρκίας, αλλά αυτά είναι πλέον κάτι του παρελθόντος! Αφού έχασε 90 κιλά, ανέκτησε την υγεία της Έχασα 35 κιλά βρέθηκα! Γίναμε νέοι άνθρωποι. Ζούμε τη ζωή μας όσο καλύτερα μπορούμε και νιώθουμε σαν να μας λείπει τίποτα!

Μετά τον δικό μας αγώνα και το δικό μας κατόρθωμα να χάσουμε τα περιττά κιλά, είμαστε σε θέση να έχουμε το δικό μας γραφείο και ως Σύμβουλοι της 1:1 Diet να βοηθάμε και να στηρίζουμε άλλα άτομα που χρειάζονται να διώξουν περιττά κιλά. Το να χάσεις βάρος είναι όντως ένας μεγάλος αγώνας, που μόνο όσοι το έζησαν μπορούν να καταλάβουν. Μπορεί λοιπόν ο καθένας μαζί μας να κάνει αυτό το ταξίδι να μοιάζει υπέροχο!

Γλώσσα Επικοινωνίας

Ελληνικά

Ωράριο

Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-19:00

Σάββατο: 10:00 - 13:00

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Location(s)

Please click on ‘View larger map’ for directions to the location.

Δάλι
Φανερωμένη