Γνωρίστε Την Ελεωνόρα, Την Σύμβουλο Μας
Γεια, είμαι η Ελεωνόρα!
Icon Consultant

Ονομάζομαι Ελεονόρα και είμαι Ανώτερη Σύμβουλος της The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan.

Σημαντικό είναι να αναφέρω ότι η αρχή έγινε όταν εγώ η ίδια κατάφερα να χάσω 33 ολόκληρα κιλά μέσω του προγράμματος της Cambridge, τα οποία διατηρώ 13 χρόνια μέχρι και σήμερα, κάτι για το οποίο είμαι περήφανη! Περήφανος πρέπει να είναι οποίος καταφέρνει μέσω του προγράμματος αυτού να αλλάξει την όψη του αλλά και ολόκληρο το είναι του! Οφείλω να ομολογήσω, πως τόσο τα χρόνια στα οποία εργάζομαι ως σύμβουλος στην Cambridge (σύνολο δεκατρία χρόνια), όσο και οι διακρίσεις που έχω φέρει όλο αυτά τα χρόνια με καθιστούν μία έμπιστη και ικανή σύμβουλο.

Βρίσκομαι ανάμεσα στους δέκα καλύτερους συμβούλους , σύμφωνα με την κατάταξη της Τhe 1:1 Diet by Cambridge, ενώ όλα αυτά τα χρόνια έχω κατακτήσει και τον τίτλο σύμβουλος της χρονιάς. Στην καριέρα μου ως σύμβουλος, δε θα ξεχάσω ποτέ το βραβείο που κατάφερα να φέρω στην Κύπρο, λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό International Slimmer of the Year. Δεν ήμουν όμως εγώ που κέρδισα και αυτό είναι που τονίζω σε κάθε πελάτη που αναλαμβάνω. Αυτός που κέρδισε ήταν ο ίδιος ο πελάτης, ο οποίος δεν έδιωξε από πάνω του απλά 50 ολόκληρα κιλά, αλλά έδιωξε μαζί και ανασφάλειες προβλήματα υγείας και ταυτόχρονα κέρδισε αυτοπεποίθηση, υγεία, ζωή και κατάφερε να παίζει πλέον ξέγνοιαστος με τα παιδιά του, χωρίς να σκέφτεται πως δε μπορεί να τρέξει λόγω των κιλών του που τον εμπόδιζαν.

Όραμα μου, είναι να αλλάζω τις ζωές των ανθρώπων και να τους κάνω να αλλάξουν ματιά για τη ζωή. Με μότο μου «Ο καθένας μπορεί να τα καταφέρει, αρκεί να το πιστέψει», θέλω να ωθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του και να απομακρύνει τα περιττά κιλά, χωρίς παράλογες δίαιτες και λιμοκτονίες, αλλά μέσα από τη μεθοδικότητα της The 1:1 Diet by Cambridge.

Γλώσσα Επικοινωνίας

Ελληνικά

Ωράριο

Δευτέρα-Παρασκευή: 8:00-19:00, μόνο με ραντεβού

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.

Αραδίππου
Αγλαντζιά
elEL