Γνωρίστε Την Ηρώ, Την Σύμβουλο Μας
Play Video
Γεια, είμαι η Ηρώ!
Silver Consultant

Ονομάζομαι Ηρώ Θεοδούλου και σας καλωσορίζω στον φαντασμαγορικό κόσμο της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan.

Όπως πολλά άτομα εκεί έξω, έτσι και εγώ πέρασα από τη δύσκολη εμπειρία του να είσαι υπέρβαρη, σε πολλές φάσεις της ζωής μου. Ο συνεχής αγώνας για απώλεια βάρους κατά την διάρκεια πολλών ετών, το να είμαι σε κατάθλιψη και να αισθάνομαι άβολα με τον εαυτό μου, καθώς και η έλλειψη αυτοπεποίθησης, έγιναν ο τρόπος ζωής και η καθημερινότητά μου. Μέχρι που ανακάλυψα την 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan μέσω μιας στενής συγγενούς μου, που υπέφερε από σοβαρά προβλήματα υγείας και όμως κατάφερε να χάσει βάρος και να γίνει το καταπληκτικό άτομο που πάντα ονειρευόταν και είναι.

Αμέσως αφού προσέφερα στον εαυτό μου ένα από τα καλύτερα δώρα στη ζωή μου, το να σταματήσω το κάπνισμα, το βάρος μου αυξήθηκε κατά 10 κιλά! Ένιωθα ότι δεν μπορούσα πάλι να ακολουθήσω ένα δύσκολο πρόγραμμα για απώλεια βάρους ... οπότε απλά δεν το έκανα! Αντί γι’ αυτό , εντάχθηκα στην οικογένεια της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan και από το 2016, συντηρώ το σωστό για μένα βάρος και νιώθω υγιής, γυμνάζομαι τακτικά και απολαμβάνω την ζωή.

Αυτός ήταν και ένας από τους κυριότερους λόγους που αποφάσισα να γίνω Σύμβουλος της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan. Ο στόχος μου είναι να προσφέρω και σε άλλα άτομα το δώρο του να νιώθουν υγιείς και να αγαπούν τον εαυτό τους! Μαζί μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε. Θα σε βοηθήσω να επιμείνεις σε αυτούς τους στόχους μέσα από τον υπέροχο και νόστιμο “κόσμο του φαγητού” της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan.

Μείνετε ασφαλείς .. μείνετε υγιείς .. μείνετε γλυκοί και υπέροχοι .. γίνετε το άτομο που ξέρετε ότι είστε! Μαζί μπορούμε να το επιτύχουμε!!

Γλώσσα Επικοινωνίας

Αγγλικά, Ελληνικά

Ωράριο

Δευτέρα-Παρασκευή 09:00 – 19:00

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.