Γνωρίστε Την Ηρώ, Την Σύμβουλο Μας
Play Video
Γεια, είμαι η Ηρώ!
Platinum Consultant

Ονομάζομαι Ηρώ Θεοδούλου και σας καλωσορίζω στον φαντασμαγορικό κόσμο της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan.

Όπως πολλά άτομα εκεί έξω, έτσι και εγώ πέρασα από τη δύσκολη εμπειρία του να είσαι υπέρβαρη, σε πολλές φάσεις της ζωής μου. Ο συνεχής αγώνας για απώλεια βάρους κατά την διάρκεια πολλών ετών, το να είμαι σε κατάθλιψη και να αισθάνομαι άβολα με τον εαυτό μου, καθώς και η έλλειψη αυτοπεποίθησης, έγιναν ο τρόπος ζωής και η καθημερινότητά μου. Μέχρι που ανακάλυψα την 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan μέσω μιας στενής συγγενούς μου, που υπέφερε από σοβαρά προβλήματα υγείας και όμως κατάφερε να χάσει βάρος και να γίνει το καταπληκτικό άτομο που πάντα ονειρευόταν και είναι.

Just after I offered myself one of the best gifts in my life – that is quitting smoking – I gained 10 kg! I felt that I could not follow another tough weight loss plan …. so, I simply didn’t! Instead, I joined the 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan family. Since 2016, I have maintained my weight, feeling healthy, exercising regularly and enjoying life.

Αυτός ήταν και ένας από τους κυριότερους λόγους που αποφάσισα να γίνω Σύμβουλος της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan. Ο στόχος μου είναι να προσφέρω και σε άλλα άτομα το δώρο του να νιώθουν υγιείς και να αγαπούν τον εαυτό τους! Μαζί μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε. Θα σε βοηθήσω να επιμείνεις σε αυτούς τους στόχους μέσα από τον υπέροχο και νόστιμο “κόσμο του φαγητού” της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan.

Stay safe … stay healthy … stay sweet and wonderful … become the person you know you are! Together we can do it!

Γλώσσα Επικοινωνίας

Αγγλικά, Ελληνικά

Ωράριο

Δευτέρα-Παρασκευή 09:00 – 19:00

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.

Πραγματικά είναι απίστευτη. Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε με γέμισε με τόση αυτοπεποίθηση που με βοήθησε να πετύχω τον στόχο μου, τα 15 κιλά. Την ευχαριστώ πολύ. Τα πάντα, πραγματικά τα πάντα! "ε κανει ολαν" 😃😃 τούτη εν η έκφραση που χρησιμοποιούσαμε.
Γεώργιος Πελεκάνος
"She is amazing,kind and has a lot of humor!! She helps me and encourages me a lot!!! She has a lot of positive energy!"
Alexandra Petridou