Γνωρίστε Την Εύα, Την Σύμβουλο Μας
Γεια, είμαι η Εύα!
Silver Consultant

Ονομάζομαι Εύα Κότα και είμαι Σύμβουλος της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan από το 2008. Έχω επίσης δίπλωμα στην Αισθητική.

Η ιστορία μου με την μάχη κατά του περιττού βάρους ξεκινάει από την παιδική μου ηλικία. Θυμάμαι ότι από μικρή προσπαθούσα να χάσω βάρος. Ήταν πολύ δύσκολο και είχα ταλαιπωρηθεί πολλές φορές χωρίς αποτέλεσμα. Όταν μεγάλωσα δοκίμασα διάφορες δίαιτες αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Μετά από αρκετό καιρό και μεγάλη ταλαιπωρία, ψυχική και σωματική, αποφάσισα να πάω στο γιατρό οπού και έκανα επέμβαση γαστρικού δακτυλίου. Δυστυχώς και πάλι χωρίς αποτέλεσμα.

Ευτυχώς έμαθα για την 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan όταν οι κόρες του αδελφού μου έχασαν 50 κιλά η κάθε μια με αυτή τη διατροφή, οπότε πήρα την απόφαση να τη δοκιμάσω και εγώ. Η σύμβουλος μου, Ελεονώρα Αβραάμ, αφού της είπα τι είχα περάσει και ότι ήμουν δύσπιστη, με διαβεβαίωσε ότι θα πετύχουμε το στόχο μας. Από την πρώτη εβδομάδα ξεκίνησα να χάνω κιλά και ενθουσιάστηκα! Επιτέλους, τα κατάφερα με την 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, και έχασα 30 κιλά.

Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω και εσάς να χάσετε το βάρος σας, με το να είμαι δίπλα σας, να σας στηρίζω και να σας βοηθάω ανά πάσα στιγμή. Γνωρίζω πολύ καλά τα προγράμματα διατροφής της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan και μπορώ να σας βοηθήσω να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα για να φτάσετε στον στόχο σας.

Γλώσσα Επικοινωνίας

Ελληνικά

Ωράριο

Δευτέρα-Σάββατο: 9:00-17:00

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.

elEL