Γνωρίστε Την Μαρία, Την Σύμβουλο Μας
Γεια, είμαι η Μαρία!
Silver Consultant

Καταλαβαίνω απόλυτα τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το βάρος τους. Είναι κάτι το οποίο εξελίσσεται σε έμμονη ιδέα και κυριολεκτικά σε κάνει δυστυχισμένο. Το έχω περάσει και το ξέρω από πρώτο χέρι. Όταν όμως έχασα 15 κιλά σε 3 μήνες με τη δίαιτα Cambridge, σχετικά εύκολα και κυρίως χωρίς να αλλάξει στο ελάχιστο ο πολυάσχολος τρόπος ζωής μου, όντας σύζυγος με 4 παιδιά και εργασία πλήρους απασχόλησης, κατάλαβα αμέσως πως ήθελα να είμαι κάποια που θα βοηθάει και άλλους να πετύχουν τον ίδιο στόχο, δηλαδή ένα υγιές σώμα και ψυχική ηρεμία

Η μαγεία πίσω από την επιτυχία δεν είναι μόνο η δίαιτα 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan και τα προγράμματα της, αλλά κυρίως η εκπληκτική προσωπική στήριξη από τον Σύμβουλο σε εβδομαδιαία βάση. Οπότε, σταματήστε να ονειρεύεστε την επιτυχία και αρχίστε να την ζείτε αφού αξίζετε το καλύτερο.

Πιστεύω ότι μπορώ να σε βοηθήσω μέσα από μία καλή σχέση μεταξύ πελάτη και Συμβούλου, βασισμένη στην εμπιστοσύνη και την κατανόηση. Με αυτά τα δεδομένα, ο κάθε πελάτης απολαμβάνει ουσιαστική στήριξη που τον βοηθά να πετύχει τον στόχο του.

Γλώσσα Επικοινωνίας

Αγγλικά, Ελληνικά

Ωράριο

Δευτέρα & Πέμπτη: 18:00-20:30

Τρίτη & Τετάρτη: 16:00-20:30

Σάββατο: 7:30-12:45

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.

elEL