Γνωρίστε Την Μαρία, Την Σύμβουλο Μας
Play Video
Γεια, είμαι η Μαρία!
Platinum Consultant

Ονομάζομαι Μαρία Νικολαΐδου Κυριάκου, ανήκω στην υπέροχη οικογένεια της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan από το 2013. Εχω την τιμή να είμαι Aνώτερη Σύμβουλος και περήφανη Αρχηγός Ομάδας Συμβούλων.

Για αρκετά χρόνια προσπαθούσα να απαλλαγώ από τα περιττά κιλά δοκιμάζοντας φυσικά ότι δίαιτα άκουγα από παντού. Τα αποτελέσματα μηδαμινά και περιστασιακά. Στο τέλος σταματούσα γιατί κουραζόμουν από τη χρονοβόρα και χωρίς ορατά αποτελέσματα διαδικασία. Ως αποτέλεσμα έβαζα πίσω όσα κιλά έχανα και ακόμα περισσότερα.

Αυτό όμως τελείωσε όταν έμαθα για τη δίαιτα 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan. Από 90 κιλά που ήμουν έπεσα στα 68! Ήμουν ενθουσιασμένη γιατί απαλλάχτηκα από όλα μου τα περιττά κιλά πανεύκολα, γρήγορα και προπάντων υγιεινά με μια απίστευτη ποικιλία από προϊόντα. Δεν πεινούσα καθόλου και αυτό είναι ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα της δίαιτας 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan.

Με μεγάλη χαρά θέλω να βοηθήσω όσους θα με εμπιστευτούν να διώξουν το περιττό βάρος από πάνω τους, να αποκτήσουν το σώμα που ονειρεύονται και κυρίως, να κερδίσουν πίσω την χαμένη τους αυτοπεποίθηση και την υγεία τους!

Μαζί δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρουμε.

Γλώσσα Επικοινωνίας

Αγγλικά, Ελληνικά

Ωράριο

Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30-18:00

Σάββατο: 08:30 - 13:00

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.