Γνωρίστε Την Mima, Την Σύμβουλο Μας
Γεια, είμαι η Mima!
Diamond Elite Consultant

Ονομάζομαι Mima Douglas και είμαι Σύμβουλος της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan από το 2011.

Ο λόγος που έγινα Σύμβουλος της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan είναι γιατί πάσχω από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 από την ηλικία των 9 χρονών και είμαι πρώην καρκινοπαθής. Όπως συμβαίνει στις περισσότερες διαβητικές κοπέλες έτσι κι εγώ σε μια περίοδο της ζωής μου μετά την περιπέτεια μου με τον καρκίνο, είχα πάρει υπερβολικό βάρος με αποτέλεσμα να χάσω την αυτοπεποίθηση μου και να νιώθω άσχημα. Δοκίμασα πάρα πολλές εξαντλητικές δίαιτες και άσκηση μέχρι που έφτασα στα όρια μου και αποφάσισα ότι θα έμενα με το ίδιο βάρος για πάντα.

Όταν είδα αρκετές κοπέλες να χάνουν το περιττό τους βάρος με την δίαιτα 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan και μάλιστα κοπέλες που ήξερα ότι για χρόνια ήταν υπέρβαρες, αποφάσισα ότι ήθελα κι εγώ να κάνω μια τελευταία δοκιμή με δίαιτα. Λόγω του προβλήματος υγείας μου, έκανα πολύ συχνά αναλύσεις αίματος και τα αποτελέσματα μου από τη στιγμή που ξεκίνησα την 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan ήταν εκπληκτικά, όπως και είναι μέχρι και σήμερα. Ο ενθουσιασμός και η χαρά μου όταν έχασα 21 κιλά ήταν τόσο μεγάλη που ένιωθα ότι ήθελα να το μοιραστώ και με άλλα άτομα- ειδικά με άτομα που έπαψαν να πιστεύουν στα θαύματα!

Μπορώ να σας βοηθήσω να χάσετε βάρος, επειδή απλούστατα με την 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος για να μην τα καταφέρετε! Η λύση είναι σίγουρη και εύκολη, φτάνει να δουλέψουμε μαζί και να φτάσουμε στο στόχο μας! Όλοι έχουμε τα δικά μας προβλήματα και ιδιαίτερους λόγους που μας δυσκολεύουν να χάσουμε κιλά, αλλά δεν πρέπει να σταματούμε να προσπαθούμε για την υγεία μας και την καλυτέρευση του εαυτού μας! Άλλωστε ο εαυτός μας προέχει και δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Γλώσσα Επικοινωνίας

Αγγλικά, Ελληνικά

Ωράριο

Δευτέρα-Παρασκευή:7:45-18:30

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.

elEL