Γνωρίστε Την Παναγιώτα, Την Σύμβουλο Μας
Γεια, είμαι η Παναγιώτα!
Consultant

Είμαι Σύμβουλος της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan στην περιοχή Ορόκλινη, στη Λάρνακα.

Μετά από πολλές προσπάθειες με διάφορες διατροφές, η The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan ήταν εκείνη που πραγματικά με κέρδισε και με βοήθησε να αποβάλω από πάνω μου 30 ολόκληρα κιλά! Τα πλήρη διατροφικά προϊόντα της, η μεγάλη γκάμα γεύσεων που διαθέτει και τα ευέλικτα και χωρίς πίεση προγράμματά της, αλλά και το σημαντικότερο, η στήριξη που είχα από τις Συμβούλους μου Κατερίνα και Δέσποινα, ήταν το παν για μένα!

Ο δρόμος της απώλειας βάρους έγινε πιο εύκολος με τη βοήθεια και τη στήριξη της ομάδας της The 1:1 Diet! Ο Σύμβουλος είναι στο πλάι σου για να σε κατανοήσει και να σε στηρίξει σε κάθε βήμα, επειδή πέρασε αυτόν τον ίδιο αγώνα απώλειας, σταθεροποίησης αλλά και συντήρησης του βάρους!

Πλέον, σαν Σύμβουλος της The 1:1 Diet, θα σε βοηθήσω μέσα από τη δική μου εμπειρία, να αποβάλεις και το δικό σου περιττό βάρος και να μπεις ξανά στα αγαπημένα σου ρούχα!

Είτε γρήγορα, είτε πιο αργά, ο στόχος της απώλειας βάρους ΜΠΟΡΕΙ να επιτευχθεί! Το ίδιο και η αλλαγή σε ένα πιο υγιές άτομο, με αυτοπεποίθηση και σωστές καθημερινές διατροφικές συνήθειες! Μπορείς να το κάνεις και αξίζει να το κάνεις για σένα! Και να θυμάσαι, δεν θα είσαι μόνος σε αυτό το ταξίδι προς τον νέο σου εαυτό!

Γλώσσα Επικοινωνίας

Αγγλικά, Ελληνικά

Ωράριο

Δευτέρα-Παρασκευή: 17:30 – 19:30

Σάββατο: 9:00 – 12:00

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.

elEL