Γνωρίστε Την Πόπη, Την Σύμβουλο Μας
Γεια, είμαι η Πόπη
Bronze Consultant

Λίγο οι εγκυμοσύνες, λίγο η καθιστική ζωή, λίγο η φαρμακευτική αγωγή με κορτιζόνη για την αντιμετώπιση της χρόνιας ασθματικής βρογχίτιδας, η αντίσταση στην ινσουλίνη και η ανθυγιεινή διατροφή,… οδήγησαν στην αύξηση του σωματικού μου βάρους και κατά συνέπεια στις πολλαπλές και επίπονες προσπάθειες για την απώλεια των περιττών κιλών. Δοκίμασα τα πάντα, αλλά δυστυχώς χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα. Μέχρι που μπήκε στη ζωή μου η The 1: 1 Diet. Με τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων της, αλλά προπαντός με τη στήριξη της Συμβούλου μου, κατάφερα να απαλλαγώ από 15 ολόκληρα κιλά.

Έτσι πήρα την απόφαση να γίνω και εγώ μέλος της μεγάλης αυτής ομάδας, για να βοηθώ και να υποστηρίζω τα άτομα που επιθυμούν να απαλλαγούν από το περιττό τους βάρος.  

Αν αντιμετωπίζεις κι εσύ παρόμοιο πρόβλημα, αν θέλεις να κερδίσεις την αυτοπεποίθησή σου και να χαρείς ξανά τη ζωή σου, δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις τη The 1: 1 Diet τώρα! Τηλεφώνησέ μου και ξεκίνα το ταξίδι σου για μία ευτυχισμένη και υγιή ζωή, χωρίς το βάρος των περιττών κιλών.

Σε περιμένω!

Γλώσσα Επικοινωνίας

Ελληνικά

Ωράριο

Δευτέρα - Παρασκευή: 08:00 - 18:30

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.

elEL