Γνωρίστε Την Σούλα, Την Σύμβουλο Μας
Γεια, είμαι η Σούλα!
Gold Consultant

Ονομάζομαι Σούλα Ευαγγέλου και είμαι σύμβουλος της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan από το 2019.

Αποφάσισα να γίνω Σύμβουλος στο βραβευμένο πρόγραμμα της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, μετά από την προσωπική μου εμπειρία με την διατροφή αυτή. Το 2018 κέρδισα τον τίτλο «Slimmer of the Year 2018» στον ετήσιο διαγωνισμό της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan της Κύπρου χάνοντας 40 ολόκληρα κιλά και έκανα ένα υπέροχο ταξίδι στην Αγγλία εκπροσωπώντας την Κύπρο, στον παγκόσμιο διαγωνισμό Slimmer of the Year 2018 της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan .

Μετά από τον μεγάλο τελικό του «X-factor of Greece 2017» και έχοντας λάβει μέρος και κερδίσει την 2η θέση ένιωσα πως ίσως το βάρος μου και η εικόνα μου έπαιξε ρόλο στο να μην κερδίσω την πρώτη θέση. Σε κάθε Live εκπομπή ένιωθα μία μεγάλη αμηχανία παρουσιάζοντας τον εαυτό μου με τα επιπλέον κιλά μου.

Έτσι αποφάσισα να ακολουθήσω την 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan για να βελτιώσω την υγεία, την εικόνα και την αυτοεκτίμηση μου. Χάρη σε αυτό το υπέροχο Πρόγραμμα διατροφής έχασα 40 κιλά και η ζωή μου και η υγεία μου βελτιώθηκαν εξαιρετικά. Την ίδια στιγμή άνοιξαν και περισσότερες πόρτες στην καριέρα μου.

Αυτό με έκανε να γίνω Σύμβουλος για να μπορώ να βοηθώ και εγώ με την σειρά μου τον κόσμο που το επιθυμεί να απελευθερωθεί από το περιττό βάρος βελτιώνοντας την σωματική και ψυχική του υγεία.

Γλώσσα Επικοινωνίας

Ελληνικά

Ωράριο

Δευτέρα-Παρασκευή: 8:00-18:00

Σάββατο: 8:00-11:30

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.

elEL