Γνωρίστε την Στάλω, την Σύμβουλό μας.
Γεια, είμαι η Στάλω!
Silver Consultant

Το όνομά μου είναι Στάλω και αποφάσισα να γίνω δίαιτα 1:1 από τον σύμβουλο του Cambridge, αφού δοκίμασα τη δίαιτα και κατάφερα να χάσω 22 κιλά σε σύντομο χρονικό διάστημα και κατάφερα να διατηρήσω την απώλεια βάρους και να φορέσω τα ρούχα που εγώ μόνο ονειρευόμουν. 

Το επιπλέον βάρος μου ήταν μαζί μου καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής μου, και ειδικά μετά τα δύο παιδιά μου, το βάρος μου συνέχισε να συσσωρεύεται, έπειτα ήρθε το διαζύγιο μου και άρχισα να τρώω ακόμη περισσότερο και να μην ανησυχώ τι έμοιαζα ή πώς ένιωσα. Άρχισα να νιώθω άβολα στην εμφάνισή μου, φορώντας μεγάλα ρούχα, μένοντας στο σπίτι και κλείνοντας τον εαυτό μου, τρώγοντας όλο και περισσότερο. Άρχισα να υποφέρω από προβλήματα υγείας που δεν μπορούσα να αναπνεύσω σωστά και αίσθημα παλμών, όλα που προκλήθηκαν από το άγχος και το υπερβολικό βάρος που κουβαλούσα, όταν αποφάσισα ότι έπρεπε να κάνω κάτι για τον εαυτό μου και να βοηθήσω τα παιδιά μου να έχουν μια μαμά που χρειάζονται. 

Μόλις άρχισα να χάνω το βάρος αποτελεσματικά και σωστά μαζί με την καθοδήγηση του Συμβούλου μου, ο οποίος ήταν πολύ υποστηρικτικός, μου έδωσε εμπιστοσύνη στην εμφάνισή μου, καθώς και έναν υγιή τρόπο ζωής που παρέμεινε μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια, πεπεισμένος για τη χρησιμότητά του και τα ευεργετικά αποτελέσματα που με βοήθησε να αλλάξω εμένα και το δικό μου προσέγγιση στην ίδια τη ζωή, γι 'αυτό και αποφάσισα να γίνω σύμβουλος για να μπορέσω να προωθήσω και, κυρίως, να επαινέσω το έργο των προϊόντων που χρησιμοποιώ για να διατηρήσω τον εαυτό μου όπως είμαι σήμερα. 

Μου αρέσει πολύ να αλληλεπιδράω και να βοηθάω τους πελάτες μου να χάσουν το πλεόνασμα βάρους τους για να τους δώσω τα οφέλη που πέτυχα και μου αρέσει να μοιράζομαι τις γνώσεις μου, τις συμβουλές και επίσης να συζητώ για τυχόν θέματα που έχουν, ανεξάρτητα από το μεγάλο ή το μικρό. Κατάφερα να φτάσω στο βάρος-στόχο μου και να νιώσω πολύ καλύτερα γι 'αυτό! 

Μπορείς και εσύ!

Γλώσσα Επικοινωνίας

Αγγλικά, Ελληνικά

Ωράριο

Monday-Friday: 07:30 am – 19:00 pm

Saturday: 08:00 am -14:00 pm

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.

elEL