Γνωρίστε την Γιώτα, τη Σύμβουλο μας.
Γεια, είμαι η Γιώτα
Bronze Consultant

Μετά τις εγκυμοσύνες μου απόκτησα επιπλέον κιλά τα οποία πάλευα αρκετά χρόνια να χάσω με διαφορά προγράμματα διατροφής, χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα. Είχα χάσει την αυτοπεποίθηση μου και μαζί με αυτήν έχανα τις μικρές στιγμές απολαύσεις της ζωής με τα παιδιά μου.

Μετά την καραντίνα πήραμε την απόφαση μαζί με τον σύζυγο μου να ακολουθήσουμε την 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan. Με το πρόγραμμα διατροφής 1:1 Diet και με την στήριξη της συμβούλου μας καταφέραμε μαζί να ξεφορτωθούμε συνολικά 50 κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα και να ανακτήσουμε την χαμένη μας αυτοπεποίθηση.Πήραμε ξανά τα ηνία της ζωής μας στα χέρια μας και απολαμβάνουμε τις μικρές λεπτομέρειες τηςκαθημερινότητας και την κάθε στιγμή με τα παιδιά μας, ακολουθώντας τα στις αθλητικές δραστηριότητες που τόσο αγαπούν.

Το ταξίδι μου με της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan το αίσθημα της ασφάλειας και η ψυχολογική στήριξη που απλόχερα μας έδωσε η σύμβουλος μας με έκαναν να θέλω να προσφέρω το ίδιο σε άτομα που παλεύουν να χάσουν το επιπλέον βάρος που έχουν. Έτσι πήρα την απόφαση να γινώ σύμβουλος της 1:1 Diet by Cambridge Weight Planκαι είμαι εδώ για να προσφέρω την βοήθεια μου σε αυτούς που την χρειάζονται.

ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ !!! Σας περιμένω.

Γλώσσα Επικοινωνίας

Αγγλικά, Ελληνικά

Ωράριο

Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30-11:30 & 19:00-20:00

Σάββατο: 10:00 - 14:00

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.

elEL