Ένα από τα σημαντικά οφέλη της Διατροφής The 1:1 Diet είναι ο χρόνος που θα εξοικονομήσετε για την προετοιμασία θρεπτικών και νόστιμων σνακ και γευμάτων για απώλεια βάρους. 

Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία φάσμα προϊόντων εν κινήσει, τόσο γλυκά όσο και αλμυρά, για να περιορίσετε αυτές τις ξαφνικές λιγούρες και για να σας κρατήσουν χορτάτους. Αν σας αρέσουν ιδιαίτερα τα γλυκά, έχουμε πολλές νόστιμες μπάρες για αντικατάσταση γεύματος για να διαλέξετε όποια σας αρέσει. Φράουλα και Μήλο, Μαλακή Σοκολάτα, Γιαούρτι Λεμόνι, Μαλακή Καραμέλα και Τραγανό Φιστίκι. Ή γιατί να μην δοκιμάσετε ένα σακουλάκι από τις αγαπημένες όλων μπουκίτσες, έχουμε το Salted Caramel ή το Choc Mint για να διαλέξετε! 

Τα νέα μας Crunchy Fava Beans δεν έχουν μόνο τέλεια γεύση, αλλά και υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες. Έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και ουσιαστικά καθόλου κορεσμένο λίπος! Τα Crunchy Fava Beans είναι πραγματικά τέλεια για όσους χρειάζονται ένα αλμυρό σνακ για να παραμείνουν στο Πρόγραμμα τους. 

Έχουμε επίσης πολλά κόλπα για τα προϊόντα μας και συνταγές στο blog. Ποιος ήξερε ότι θα μπορούσατε να απολαύσετε ένα γευστικό τσιζκεϊκ με λεμόνι και λάιμ ενώ κάνετε δίαιτα; Ε λοιπόν, μπορείτε με τη διατροφή 1:1 Diet, αν συνδυάσετε μια μπάρα Lemon Yoghurt, με ένα Mix-a-Mousse βανίλιας, και γεύση νερού Lemon and Lime! Είναι τόσο απλό!

Πώς θα είναι;

Έτοιμοι να ξεκινήσετε; Διαλέξτε τον προσωπικό σας Σύμβουλο Διατροφής!