Γνωρίστε Την Άννα, Την Σύμβουλο Μας
Play Video
Γεια, είμαι η Άννα!
Gold Consultant

Η δική μου ιστορία δεν έχει να κάνει ούτε με το υπερβολικό βάρος ούτε με θέματα υγείας. Μερικά μόνο κιλά κατάφεραν να μου δημιουργήσουν εμμονές με το σώμα μου και ανασφάλειες με την εικόνα μου. Ήμουν ο πιο σκληρός κριτής του εαυτού μου… έψαχνα το τέλειο. Και αυτό μου προκαλούσε άγχος, θυμό, πείνα - πολλή πείνα και πολύωρα ξεσπάσματα στο γυμναστήριο για να φτάσω στο δήθεν τέλειο αποτέλεσμα.

Δοκίμασα πολλές δίαιτες και δεν βρήκα κάποια να μου ταιριάσει μέχρι που γνώρισα την 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan η οποία με έβαλε στο σωστό δρόμο. Τώρα απολαμβάνω τη ζωή μου μαζί με όλα τα προϊόντα της 1:1 Diet και ιδιαίτερα τις αγαπημένες μου μπάρες σοκολάτας. Δεν φανταζόμουν ποτέ πως τρώγοντας μπάρες θα έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ως Σύμβουλος της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan ένα έχω να σας πω:
Το ιδανικό σώμα δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο, θέληση και αποφασιστικότητα για να γίνει πραγματικότητα!

Νιώθω ευγνώμων γιατί μέσα από την προσωπική μου εμπειρία απέκτησα γνώσεις και παράλληλα εκτίμησα αξίες της ζωής. Έμαθα να γνωρίζω με κάθε σιγουριά τη δύναμη που κρύβει ο καθένας μέσα του, κατανοώ τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σου, συναισθάνομαι την ψυχολογική στήριξη που χρειάζεσαι στην τεράστια προσπάθεια για να επιτύχεις τους στόχους σου, μα πιο πολύ θέλω να σου προσφέρω την ειλικρινή καθοδήγηση μου. Είσαι έτοιμη/ος να πορευτούμε μαζί μέχρι το τέλος; Θέλεις να δεις το σώμα σου να μεταμορφώνεται και η ψυχολογία σου να βελτιώνεται; Οραματίσου την ιδανική σου εικόνα, βάλε στόχο και κατέκτησε την. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας και πίστεψε με δουλεύει καλά!

Η νίκη είναι δική σου και σου αξίζει. Η δική μου επιβράβευση είναι το χαμόγελο επιτυχίας σου.
Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη για την απόφαση σου... Καλή Αρχή!

Γλώσσα Επικοινωνίας

Αγγλικά, Ελληνικά

Ωράριο

Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00 - 19:00 Μόνο με ραντεβού

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.

elEL