Γνωρίστε Τoν Κωνσταντίνο, Τoν Σύμβουλο Μας
Play Video
Γεια, είμαι ο Κωνσταντίνος!
Platinum Consultant

Η δική μου ιστορία πάει αρκετά χρόνια πίσω όπου θυμάμαι τον εαυτό μου να παλεύει να έχει ένα φυσιολογικό βάρος.

Λόγω των συνθηκών της ζωής και της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας, ένιωθα ότι δεν μπορούσα να διαχειριστώ την κατάσταση με οποιοδήποτε πολύπλοκο πρόγραμμα διατροφής με αποτέλεσμα να αποτυγχάνω και να απογοητεύομαι. Ο αντίκτυπος της παχυσαρκίας με επηρέαζε όχι μόνο στο θέμα της υγείας αλλά και σε άλλους τομείς στερώντας μου αρκετές ευκαιρίες. Μέχρι που γνώρισα την 1:1 Diet και άλλαξαν όλα!

Ο δρόμος με οδήγησε στη δική μου σύμβουλο η οποία αποτελεί για μένα έναν φύλακα - άγγελο που μου άλλαξε τη ζωή. Νιώθω ευγνώμων ειλικρινά, γιατί μέσα από το ισορροπημένο αυτό πρόγραμμα διατροφής κατάφερα να χάσω 35 κιλά, αλλά κυρίως έμαθα πλέον να διαχειρίζομαι το βάρος μου αποκτώντας διατροφική συνείδηση. Ανέκαθεν στη ζωή μου η βοήθεια στον συνάνθρωπο ήταν από τις προτεραιότητες μου.

Έτσι και τώρα, μέσα και από αυτό “κανάλι” προσφοράς, αυτός είναι ο στόχος μου: Να βοηθήσω άλλους ανθρώπους να βρουν τον εαυτό τους, απαλλαγμένοι από τα περιττά κιλά. Θα είμαι δίπλα σας σε αυτό το ταξίδι. Ένα ταξίδι που έκανα και εγώ, με προορισμό την ΥΓΕΙΑ και την ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΗΘΗΣΗ.

Γλώσσα Επικοινωνίας

Αγγλικά, Ελληνικά

Ωράριο

Με ραντεβού

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.

elEL