Γνωρίστε Την Μαρία, Την Σύμβουλο Μας
Γεια, είμαι η Μαρία!
Bronze Consultant

Είμαι Γιατρός εδώ και πολλά χρόνια και έχω δουλέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Κύπρο και γνωρίζω τα ρίσκα που έχει ένα άτομο με παχυσαρκία και τα προβλήματα υγείας που μπορεί να του προκαλέσει στη ζωή του, αλλά και τα προβλήματα σε σχέση με τη ψυχολογική του κατάσταση.

Έχω δοκιμάσει προσωπικά το Cambridge Weight Plan και το βρήκα πάρα πολύ πρακτικό. Έχω πείρα από πρώτο χέρι τι προκλήσεις μπορεί να έχει κάποιος που ακολουθεί αυτό το πρόγραμμα, αλλά και την μεγάλη ανταμοιβή που του προσφέρει στο τέλος, έτσι είμαι έτοιμη να υποστηρίξω τους πελάτες μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είμαι στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή ερωτήσεις έχετε για τη διατροφή της The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan και θα χαρώ να σας ακούσω.

Please feel free to contact me with any queries or questions about the Cambridge Weight Plan and I will be happy to answer them.

Γλώσσα Επικοινωνίας

Αγγλικά, Ελληνικά

Ωράριο

Δευτέρα-Παρασκευή: 7:30-19:00

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Location(s)

Please click on ‘View larger map’ for directions to the location.

"Είναι πολύ βοηθητική και μου προτείνει εναλλακτικές ιδέες. Είναι πάντα ευδιάθετη, εξυπηρετική και χαμογελαστή. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου στο να χάσω το περιττό βάρος."
Χρήστος Παπαθεοδώρου