Γνωρίστε Την Έλενα, Την Σύμβουλο Μας
Γειά σας, Είμαι η Έλενα!
Platinum Consultant

Γνωρίζω την 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan έδω και πολλά χρόνια, η πρώτη επαφή και εμπειρία μου με το πρόγραμμα ήταν μέσα από τα μάτια δύο πολυαγαπημένων μου προσώπων της μητέρας μου και της θείας μου.

Και οι δύο είχαν αποφασίσει το 2010 να ακολουθήσουν το πρόγραμμα διατροφής για να απαλλαγούν από τα περιττά κιλά και για να καταφέρουν να βελτιώσουν την υγεία τους και να κάνουν μια φανταστική εμφάνιση στον γάμο της αδερφής μου.

Τα φανταστικά αποτελέσματα τους μέσα σε μόνο λίγες εβδομάδες και παρόλο που δεν είχα θέμα με υπερβολικό βάρος, με έκαναν να ακολουθήσω και η ίδια το πρόγραμμα. Τα αποτελέσματα εκπληκτικά!!!

Συμπέρασμα, το πρόγραμμα διατροφής βοηθά σε τεράστιο βαθμό άτομα με υπερβολικό βάρος αλλά και άτομα με λίγα περιττά κιλά τα οποία μπορούν να γίνουν επίμονα.

Όλα αυτά τα χρόνια καταφέρνω να διατηρώ τα κιλά μου και στις φάσεις που θα ξεφύγω, ξέρω πως έχω ένα δυνατό σύμμαχο που μέσα σε λίγες μέρες μπορεί να με επαναφέρει στο σωστό δρόμο.

Ως Σύμβουλος της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan χαίρομαι να βλέπω το χαμόγελο στα πρόσωπα σας την στιγμή που αντικρίζεται την ζυγαριά, ανυπομονώ να μου πείτε ότι αλλάξατε μέγεθος στα ρούχα σας και νιώθω βαθύτατα περήφανη όταν μειώσετε την φαρμακευτική σας αγωγή.

Πάρε την απόφαση και κλείσε το ραντεβού σου … κάνε το πρώτο βήμα προς την ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Γλώσσα Επικοινωνίας

Αγγλικά, Ελληνικά

Ωράριο

Με ραντεβού

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.

elEL