Γνωρίστε Τον Κυριάκο, Τον Σύμβουλο Μας
Play Video
Γεια, είμαι ο Κυριάκος!
Silver Consultant

Γεια σας! Ονομάζομαι Κυριάκος, Gary, Πολυκάρπου και είμαι περήφανος Σύμβουλος του προγράμματος διατροφής «The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan»!

Ακολούθησα το πρόγραμμα διατροφής το 2009 όταν ετοιμαζόμουν να ντυθώ γαμπρός. Ήθελα να νιώσω γοητευτικός και να βρω το κατάλληλο κουστούμι για ‘μένα, έτσι με την βοήθεια της Συμβούλου μου Λίζας Καρατζιά, κατάφερα να πετάξω 30 ολόκληρα κιλά! Διώχνοντας τα περιττά κιλά απέκτησα αυτοπεποίθηση, κάτι που με έκανε να νιώσω πολύ μεγάλη ηθική και σωματική ικανοποίηση, αφού πλέον μπορούσα να κινηθώ και να κάνω οποιαδήποτε δραστηριότητα με μεγαλύτερη ευκολία. Αυτό μου έδωσε ώθηση ώστε να προσπαθήσω να διατηρήσω το βάρος μου, να αποκτήσω πειθαρχία και να αποφύγω έτσι τις παλιές, κακές μου διατροφικές συνήθειες.

Τώρα, 12 χρόνια μετά και πάλι με την βοήθεια της Συμβούλου μου η οποία δεν με άφησε στιγμή όλα αυτά τα χρόνια, διατηρώ το βάρος μου και ευελπιστώ ότι με την προσωπική εμπειρία μου θα σας βοηθήσω και εσάς να απαλλαγείτε από τα περιττά σας βάρη!

Είμαι εδώ έτοιμος να σας βοηθήσω! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να με πάρετε τηλέφωνο στο 99877284 για να τα πούμε από κοντά. Μιλάω άπταιστα τόσο την Ελληνική γλώσσα όσο και την Αγγλική!

Γλώσσα Επικοινωνίας

Αγγλικά, Ελληνικά

Ωράριο

Λευκωσία: Δευτέρα & Τρίτη: 9:00 – 19:00

Λευκωσία: Σάββατο : 09:00 - 14:00

Λεμεσός: Τετάρτη - Παρασκευή: 9:00 – 19:00

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.

Λεμεσός
Λευκωσία
elEL