Γνωρίστε Τη Λίζα, Την Σύμβουλο Μας
Γεια, είμαι η Λίζα!
Diamond Elite Consultant

My name is Lisa Karatzia, and I have been a Cambridge Weight Plan Consultant since 2007.

Το 2007, το βάρος μου είχε αρχίσει να ξεφεύγει από τον έλεγχο. Σε συνδυασμό με την αντίσταση που έχω στην ινσουλίνη, ανέβαινε συνεχώς. Κρυβόμουν πίσω από την δικαιολογία πως είχα 4 παιδιά, κάτι το οποίο δεν μου έκανε καλό. Έτσι, μόλις έμαθα για τη δίαιτα 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, αποφάσισα να την δοκιμάσω.

Σε δύο μόλις μήνες κατάφερα να χάσω 15 κιλά και τα οφέλη άρχισαν να φαίνονται άμεσα. Τέσσερις μήνες μετά την έναρξη της δίαιτας ήμουν ήδη 4 μεγέθη πιο κάτω (από το 22 στο 18) και 25 κιλά ελαφρύτερη! Είχα φτάσει τον στόχο μου με την 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan η οποία μου άλλαξε τη ζωή, και έγινε ένα μόνιμο κομμάτι της.

Με τη χρήση των προϊόντων της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, το επίπεδο του ζαχάρου μου είναι κανονικό, δεν έχω πλέον αντίσταση στην ινσουλίνη, τα επίπεδα τριγλυκεριδίων και χοληστερόλης μου είναι τα ίδια με μιας έφηβου και είμαι τακτική αιμοδότρια..

Το να είσαι παχύσαρκος δεν είναι μόνο άσχημο στην εμφάνιση αλλά πολύ χειρότερο για την υγεία αφού το λίπος που περιβάλλει τα ζωτικά μας όργανα μπορεί να μας δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα υγείας όσο μεγαλώνουμε. Προσωπικά, ξέρω πως αν δεν είχα χάσει αυτά τα 25 κιλά, σήμερα θα είχα Διαβήτη τύπου 2 όπως και ο πατέρας μου.

Στη διάρκεια των χρόνων που είμαι Σύμβουλος, είδα να γίνονται “θαύματα”, με άτομα που πριν δεν μπορούσαν να μείνουν έγκυες να τα καταφέρνουν και άτομα με διαβήτη και υπέρταση να μην χρειάζονται πλέον φαρμακευτική αγωγή.

Αν η ιστορία μου σας ενέπνευσε, τότε μοιραστείτε την με τα αγαπημένα σας πρόσωπα που ίσως να βρίσκονται σήμερα στην ίδια θέση που βρισκόμουν εγώ πριν την 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan. Η δουλειά μου σαν Σύμβουλος δεν είναι απλά μια δουλειά αλλά ο σκοπός της ζωής μου.

Γλώσσα Επικοινωνίας

Αγγλικά, Ελληνικά

Ωράριο

Με ραντεβού

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.

Karpathou, Lakatamia
Filippou Loizou, Galata
elEL