Γνωρίστε Την Όλγα, Την Σύμβουλο Μας
Play Video
Γεια, είμαι η Όλγα!
Diamond Elite Consultant

Αυτό που με οδήγησε στο να γίνω σύμβουλος της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan είναι η ευκαιρία που μου δίνεται μέσα από αυτή την διαδικασία, να βοηθώ και να στηρίζω άτομα όλων των ηλικιών να μεταμορφώνουν το σώμα τους και να κατακτούν τον ιδανικό τους εαυτό. Τα προϊόντα της δίαιτας 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan είναι ένα σημαντικό κλειδί για την απώλεια του περιττού σας βάρους. Επιπρόσθετα, όμως, το μυστικό της επιτυχίας μας είναι η σχέση που αναπτύσσει ο πελάτης μας με την σύμβουλο του. Η μέχρι τώρα διαδρομή μου με έχει κάνει να ζήσω μικρά αλλά και μεγάλα ¨θαύματα¨ από τα άτομα που με έχουν επιλέξει σαν σύμβουλό τους . Έχω δει και πλέον μπορώ να πω με σιγουριά, ότι το ιδανικό σώμα που ονειρεύονται δεν είναι απλά ένα όνειρο αλλά μπορεί να γίνει πραγματικότητα, φτάνει να το θελήσουν!

Η σχέση μου με τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται δεν είναι απλά πελατειακή αλλά βασίζεται στην εμπιστοσύνη, στην κατανόηση και στην ψυχολογική στήριξη. Η φιλοσοφία μου είναι καθαρά ανθρωποκεντρική, αφού ο κάθε ένας από εσάς είναι ξεχωριστός και μοναδικός. Με γνώμονα την μοναδικότητα και την διαφορετικότητα σας, αφουγκράζομαι τις ανάγκες και τις ανησυχίες σας και μαζί βάζουμε τους στόχους μας! Η καθοδήγηση και η στήριξη από μέρους μου, σε συνδυασμό με την δική σας αποφασιστικότητα και θέληση, οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, στον ιδανικό εαυτό σας. Η δική μου επιβράβευση, είναι η επίτευξη των δικών σας στόχων!

Αν θες και εσύ να μπεις ξανά στα αγαπημένα σου ρούχα, να μειώσεις (πιθανά) προβλήματα υγείας ή να κερδίσεις πίσω την χαμένη σου αυτοπεποίθηση, μπορείς. Γίνε αυτό που ονειρεύεσαι, μην το θαυμάζεις μόνο!

Γλώσσα Επικοινωνίας

Αγγλικά, Ελληνικά

Ωράριο

Δευτέρα-Παρασκευή κατόπιν ραντεβού

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.

"Olga is more than just a fabulous Consultant. She understands your needs, explains everything well, treats you like a friend and keeps your moral so that you keep going!"
Alex
"My sweet consultant Olga!!! She was my inspiration during this journey. Her guidance and her constant communication helped me to reach my target!"
Despina Vasiliadou
"A true friend to support me all the way, be honest and keep me on the right path. A mentor who taught me how to change my mindset."
Vasia
"She is very kind, caring, helpful and most importantly very experienced. What makes her outstanding is the fact that she really cares for you!!!"
Vicky
"Perfect communication. Without a doubt the best, she was there for me whenever I needed her. I never had unanswered questions."
Eleni Hadjimichael
"Η Σύμβουλος μου Όλγα Ασσιώτου με βοήθησε πολύ στο να προχωρήσω με τη The 1:1 Diet και είναι πάντα ευγενική, εξυπηρετική και ενθαρρυντική. Είμαι πολύ ευγνώμων στην Όλγα για την ευημερία μου. "
Φωτεινή Γεωργιάδου
elEL