Γνωρίστε Την Σκεύη, Την Σύμβουλο Μας
Γεια, είμαι η Σκεύη!
Gold Consultant

Είμαι η Σκεύη Χαραλάμπους και είμαι Σύμβουλος της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan από το 2016. Το 2013 μετά από δύο εγκυμοσύνες, το βάρος μου πήγε πολύ πιο πάνω από το φυσιολογικό. Με δείκτη μάζας σώματος 32 και με τα προβλήματα υγείας να καραδοκούν πήρα την απόφαση να χάσω βάρος για να ανακτήσω τη χαμένη αυτοπεποίθησή μου, την υγεία μου και το ενδιαφέρον μου για την κοινωνική ζωή. Έκανα πολλές αλλά αποτυχημένες προσπάθειές για να χάσω βάρος. Δοκίμασα αρκετές δίαιτες, χάπια και συμπληρώματα διατροφής, αλλά χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά το μυαλό μου εξακολουθούσε να πηγαίνει πίσω στο φυσιολογικό μου βάρος. Ήθελα να γίνω ξανά όπως ήμουν παλαιότερα και όπως άρεσα στον εαυτό μου, αλλά δεν έβρισκα τον τρόπο.

Ευτυχώς, κάποια στιγμή, έμαθα για τη δίαιτα 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan και αποφάσισα να την δοκιμάσω. Τα άμεσα αποτελέσματα που είχα χάνοντας 8,5 ολόκληρα κιλά από τον πρώτο μήνα με έκαναν να συνεχίσω με μεγάλη επιθυμία. Τώρα κατάλαβα ότι με την βοήθεια της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan και της Συμβούλου μου ήταν στο χέρι μου να πετύχω τον στόχο μου. Το σώμα μου ανταποκρίθηκε πολύ θετικά και με ευχαριστούσε γι΄αυτό, καθώς η κόπωση και οι σοβαροί πόνοι στο γόνατο και τη μέση μειώθηκαν σημαντικά. Τελικά μέσα σε 5 μήνες έχασα 27 κιλά.

Κατά τη διάρκεια της τρίτης εγκυμοσύνης μου το 2016, παρόλο που έβαλα βάρος, ήξερα ότι η 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan θα ήταν εκεί για να με βοηθήσει. Και πάλι, δεν με απογοήτευσε, αλλά επιβεβαίωσε την αποτελεσματικότητά της. Ακριβώς μετά από αυτό το σημείο, αποφάσισα να γίνω Σύμβουλος για να βοηθήσω και άλλους να φτάσουν στην εικόνα και το στόχο που ονειρεύονται.

Through my personal experience of losing weight, I know all the steps, the difficulties and the effectiveness of this program very well. I am in a position to support and encourage, offering the right guidance to all those who want to make their dream possible, to gain their lost self-confidence, their health and their interest in social life.

Γλώσσα Επικοινωνίας

Ελληνικά

Ωράριο

Δευτέρα-Παρασκευή: 8:00-19:00

Σάββατο: 9:00-14:00

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.