Γνωρίστε Τον Στέλιο, Τον Σύμβουλο Μας
Γειά σας, Είμαι ο Στέλιος
Bronze Consultant

Είμαι καθηγητής μουσικής (Τενόρος/ Όπερα) και έχω στην κατοχή μου ένα πτυχίο, ένα μεταπτυχιακό και στο παρών στάδιο είμαι υποψήφιος διδάκτωρ.

Το επάγγελμα μου έχει να κάνει με την σκηνική παρουσία και το κοινό, οπότε μπορεί κάποιος να συμπεράνει το πόσο σημαντικό είναι να έχεις μια άρτια παρουσία και εμφάνιση στη σκηνή. Στο μεταπτυχιακό μου ακολούθησα μαθήματα ανατομίας αλλά και υγιεινής της φωνής και γενικά του σώματος. Απέκτησα, έτσι, αρκετές γνώσεις στη ανατομία και την υγιεινή διατροφή η οποία βοηθάει στον μεταβολισμό, αλλά και στην ενέργεια του σώματος μας.

Το 2018 το βάρος μου έφτασε στα 107kg. Μετά από πολλές παροτρύνσεις αποφάσισα να ξεκινήσω το πρόγραμμα της 1:1 diet by Cambridge weight plan. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχασα συνολικά 27kg. Μετά τα θετικά αποτελέσματα που έχω δει στον εαυτό μου και την εμπειρία που είχα στο δικό μου ταξίδι απώλειας βάρους, αλλά και μέσα από την κατανόηση που έχω για τα διάφορα προγράμματα της 1:1 diet by Cambridge weight plan πλέον πιστεύω ότι είναι η πιο αξιόπιστη λύση.

Πιστεύω ότι ένας σημαντικός παράγοντας στο θέμα της απώλειας βάρους είναι ο ψυχολογικός. Με την εμπειρία που έχω αποκτήσει μέσα από το δικό μου ταξίδι απώλειας βάρους, θα μπορούσα να στηρίξω και να βοηθήσω τα άτομα που ξεκινούν αυτή τη διαδικασία. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος στη διαδικασία αυτή και πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να κτίζεται η εμπιστοσύνη, μέσα από τη στήριξη, τη βοήθεια και την κατανόηση ανάμεσα στον Σύμβουλο και τον διαιτώμενο.

Όλα τα πιο πάνω σε συνδυασμό με τα προϊόντα της The 1:1 diet by Cambridge weight plan μπορούν πραγματικά να κάνουν θαύματα- δε θα το πιστεύετε ούτε εσείς οι ίδιοι.

Γλώσσα Επικοινωνίας

Αγγλικά, Ελληνικά

Ωράριο

Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30- 14:00 & 15:00-20:00

Σάββατο: 9:00 -14:00 & 15:00- 18:00

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.

elEL