Γνωρίστε Τον Τάσο, Τον Σύμβουλο Μας
Γεια, είμαι ο Τάσος!
Consultant

Από πολύ μικρή ηλικία πάλευα με το βάρος μου. Το 2022 έφτασα να ζυγίζω 166 κιλά με ψηλή αρτηριακή πίεση και διαβήτη τύπου 2. Πηγαίνοντας στο γιατρό, μου ανέφερε ότι με μαθηματική ακρίβεια ήμουν ένα βήμα πριν το θάνατο. Αυτό ήταν κάτι που με ταρακούνησες και τότε αποφάσισα να επισκεφθώ τον Σύμβουλό μου, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, με τη στήριξη και την καθοδήγησή του οποίου έχασα 70 ολόκληρα κιλά! Το Φεβρουάριο του 2023 συμμετείχα στον διαγωνισμό Slimmer of The Year που διοργανώνει κάθε χρόνο η The 1:1 Diet, όπου η ψήφος του κόσμου με ανέδειξε νικητή στην κατηγορία «People’s Choice Award”.

Εδώ και αρκετούς μήνες διατηρώ το βάρος μου σταθερό , καθώς μέσα από το ισορροπημένο πρόγραμμα της The 1:1 Diet, απέκτησα διατροφική συνείδηση. Πλέον, απαλλαγμένος από τον διαβήτη και την ψηλή αρτηριακή πίεση, γνώρισα μια νέα ζωή που πριν δεν ήξερα.

Τώρα ανήκω στην υπέροχη οικογένεια της The 1:1 Diet ως Σύμβουλος. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω όποιον έχει ανάγκη να ξεφορτωθεί το βάρος του, να βελτιώσει την υγεία του και να αποκτήσει αυτοπεποίθηση.

Μπορώ να καταλάβω πώς νιώθεις και πώς σκέφτεσαι γιατί πέρασα τα ίδια. Είναι εντάξει να πέσεις, αλλά το να σηκωθείς είναι απαραίτητο! Μαζί μου θα μάθεις να μην τα παρατάς και να μη συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από την απόλυτη επιτυχία.

Γλώσσα Επικοινωνίας

Ελληνικά

Ωράριο

Δευτέρα-Παρασκευή: 15:30-19:30

Σάββατο: 09:30-13:00

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.

elEL