Γνωρίστε την Tracy, τη Σύμβουλο μας.
Γεια, είμαι η Tracy!
Silver Consultant

Γιατί έγινα Σύμβουλος; Ήθελα οι άλλοι άνθρωποι να νιώσουν την ευφορία που ένιωσα εγώ όταν έχασα 27 κιλά και έγινα χαρούμενη και υγιής στο σώμα και στο μυαλό μου μετά από 25 χρόνια υπέρβαρη.

Είχα δοκιμάσει κάθε άλλη δίαιτα και κάθε πρόγραμμα διατροφής εκεί έξω, αλλά χρειάστηκε πολύς χρόνος και προσπάθεια για να προγραμματίσω, να ετοιμάσω και να μαγειρέψω τα σωστά γεύματα για τα επιτρεπόμενα φαγητά, και αγωνίστηκα με τον έλεγχο των μερίδων και τον πειρασμό να προσθέσω λίγα επιπλέον. Δεν πίστευα ότι θα έκανε τη διαφορά, αλλά το έκαναν. Ναι, έχανα λίγο από το βάρος μου σιγά-σιγά, μόνο για να το ξαναβάλω αμέσως όταν σταματούσα, έτσι η ιδέα των υποκατάστατων γευμάτων μέσω των διαφόρων διαθέσιμων βημάτων στα προγράμματα της The 1:1 Diet με έκανε να έχω τον έλεγχο και επίσης να διατηρήσω το αποτέλεσμα αφού η The 1:1 Diet διαθέτει ένα φανταστικό πρόγραμμα σταθεροποίησης και συντήρησης που γίνεται κανονικός τρόπος ζωής και διατροφής.

Το μεγαλύτερο όφελος που μπορώ να σας προσφέρω ως Σύμβουλός σας 1:1 είναι η ενσυναίσθηση και η κατανόηση. Είχα πάρει βάρος με τα χρόνια όχι μόνο λόγω της αγάπης μου για το φαγητό και της υπερβολικής τέρψης, αλλά και λόγω διαφόρων εξωτερικών παραγόντων που το διευκολύνουν, όπως ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, η άνεση και το συναισθηματικό φαγητό και η απόκτηση ενός μωρού. Τώρα παλεύω με την εμμηνόπαυση και την αύξηση βάρους που μπορεί να φέρει αυτή η ορμονική αλλαγή… αλλά τα καταφέρνω! Καταλαβαίνω λοιπόν απόλυτα ότι η αύξηση βάρους μπορεί να προκληθεί από πολλά προβλήματα όπως τα έχω βιώσει. Είμαι εδώ για να είμαι μαζί σας σε κάθε βήμα για να ξεπεράσετε αυτές τις προκλήσεις, να είμαι αυτό το αυτί που ακούει, να είμαι με η αυτοπεποίθηση σας και το μεγαλύτερο σας κίνητρο και ο υποστηρικτής σας… μαζί με το να προσφέρω εξαιρετικές διατροφικές συμβουλές και συμβουλές για την υγεία τα οποία υποστηρίζονται από μια φανταστική σειρά πλήρως διατροφικά ισορροπημένων προϊόντων που κάνουν την απώλεια βάρους ευκολότερη και ταχύτερη.

Αν μπορώ να το κάνω αυτό, τότε μπορείς και εσύ, οπότε έλα να με δεις για μια δωρεάν διαβούλευση και επιτρέψτε μου να γίνω ο καλύτερος φίλος σας στη δίαιτα και να σας βοηθήσω να πετύχετε τα όνειρα και τους στόχους σας, ώστε να νιώσετε κι εσείς την ευφορία.

Γλώσσα Επικοινωνίας

Αγγλικά

Ωράριο

Με ραντεβού

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνήστε μου στο:

Στείλτε μου Email στο

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τοποθεσία(-ες)

Κάντε κλικ στο 'Προβολή μεγαλύτερου χάρτη' για οδηγίες προς την τοποθεσία.

elEL