Τα νόστιμα σας γεύματα

Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία γευμάτων, που έχουν σχεδιαστεί για να σας διατηρούν υγιείς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας απώλειας βάρους. Οι ώρα του φαγητού δεν χρειάζεται να είναι βαρετή όταν είστε σε δίαιτα! 

Αν είναι Ιταλική βραδιά, θα μπορούσατε να φτιάξετε τα ζυμαρικά μας με γεύση Spaghetti Bolognese. Αν θέλετε μια κλασική απόλαυση για τον εαυτό σας γιατί να μην δοκιμάσετε τα Cheese Pasta μακαρόνια μας; Ή ίσως τραβάει η όρεξη σας ένα πιάτο για να σας θυμίσει τα ταξίδια σας; Αν ναι, το κοτόπουλο Tikka Style Curry ή το Thai Green Curry Style με τα Noodles θα ήταν τέλειο! Αυτά είναι όλα νόστιμα, θρεπτικά πλήρη προϊόντα αντικατάστασης γεύματος που μπορείτε να καταναλώσετε σε οποιοδήποτε βήμα του Προγράμματος της 1:1 Diet , συν το ότι είναι γρήγορα και εύκολα να γίνουν! 

Έχουμε επίσης μια σειρά Step Up γεύματα, τέλεια από το Βήμα 2 και πάνω. Αυτά δεν είναι προϊόντα αντικατάστασης γεύματος και έτσι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εισαγάγετε τα καθημερινά τρόφιμα στη διατροφή σας ή να διατηρήσετε το νέο σας βάρος. Επιπλέον, είναι πραγματικά εύκολο να τα φτιάξετε: βάλτε τα στο φούρνο μικροκυμάτων για δύο λεπτά, δώστε τους ένα γρήγορο ανακάτεμα, βάλτε τα πίσω για 40 δευτερόλεπτα και ορίστε! Επιπλέον, ακόμη και εκείνοι που δεν ακολουθούν κάποιο Πρόγραμμα μπορούν να απολαύσουν αυτά τα νόστιμα γεύματα. 

Όλα τα νόστιμα μας γεύματα σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το γεύμα σας με την οικογένειά σας, ενώ παράλληλα επιτυγχάνετε μεγάλη απώλεια βάρους με την υποστήριξη του Συμβούλου σας.

Πώς θα είναι;

Δείτε κάποια κόλπα με τα προϊόντα μας εδώ

Γρήγορο «Κόκκινο» Κοτόπουλο με Κάρι

Αυτή είναι μια σούπερ-γρήγορη και εξαιρετικά εύκολη συνταγή «Κόκκινο» Κοτόπουλο με Κάρι. Τέλεια για κάθε άτομο σε δίαιτα στο βήμα 3 ή πιο πάνω.

Κοτόπουλο Εντσιλάδα

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 °C, θέση 4 για γκάζι.Ψεκάστε ελαφρά με λάδι ένα τηγάνι και τοποθετήστε...

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Μιλήστε με έναν Σύμβουλο