Γρήγορο «Κόκκινο» Κοτόπουλο με Κάρι

Γρήγορο «Κόκκινο» Κοτόπουλο με Κάρι

Αυτή είναι μια σούπερ-γρήγορη και εξαιρετικά εύκολη συνταγή «Κόκκινο» Κοτόπουλο με Κάρι. Τέλεια για κάθε άτομο σε δίαιτα στο βήμα 3 ή πιο πάνω.

Μέθοδος:

  1. Βάλτε την πάστα κάρι, το τζίντζερ και 1 κουταλιά της σούπας γάλα καρύδας σε ένα μεγάλο τηγάνι και σε μέτρια φωτιά.
  2. Όταν το μείγμα είναι πραγματικά καυτό , προσθέστε το κοτόπουλο και την κόκκινη πιπεριά και μαγειρέψτε για 3-4 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά.
  3. Προσθέστε και ανακατέψτε το υπόλοιπο γάλα καρύδας με τη σάλτσα ψαριού και αφήστε το να βράσει. Μειώστε τη θερμοκρασία και προσθέστε τα πράσινα φασολάκια. Ανακατεύετε ελαφρά για 6-8 λεπτά έως ότου το κοτόπουλο ψηθεί καλά και τα λαχανικά είναι τρυφερά. Προσθέστε τα φύλλα σπανάκι και ψήστε για 1-2 λεπτά μέχρι να μαραθούν και να πάρουν ένα ανοιχτό πράσινο χρώμα.
  4. Εν τω μεταξύ, μαγειρέψτε το καστανό ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο.
  5. Χωρίστε το ρύζι σε 2 πιάτα και βάλτε το κάρι από πάνω. Πασπαλίστε με κόλιανδρο και σερβίρετε με φέτες λαϊμ.

Είστε έτοιμοι να αρχίσετε το ταξίδι σας για την απώλεια βάρους με τη μοναδική προσωπική στήριξη ενός προς ένα; Βρείτε έναν Σύμβουλο.

Λεπτομέρειες συνταγής:

Μερίδες: 2
Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά
Θερμίδες: 400kcal
Βήματα: 3 και πάνω

Ingredients:
1tbsp Thai red curry paste
1tsp grated fresh root ginger
150ml reduced-fat coconut milk
250g skinned chicken fillets, cut into small chunks
1 small red pepper, deseeded and thinly sliced
½ tbsp Thai fish sauce
100g fine green beans, trimmed
100g baby spinach leaves
60g brown rice (dry weight)
2tbsp chopped coriander
Lime wedges to serve

Κοινοποιήστε αυτή τη Συνταγή